Με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης

Το επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης

Πολύ άσχημες φαίνεται να είναι οι εξελίξεις με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα μέσα από την εκπομπή Happy Day, o ηθοποιός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρύ εγκεφαλικό.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγη ώρα, κυκλοφόρησε η είδηση πως ο ηθοποιός διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας με πόνους στην καρδιά, ωστόσο το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ALPHA είχε άλλες πληροφορίες, τις οποίες μάλιστα επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Oι πληροφορίες για την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Όπως εξήγησε το Happy Day, ο Πέτρος Φιλιππίδης αισθάνθηκε ενόχληση και μούδιασμα στην αριστερή πλευρά και έτσι διακομίσθηκε από τις φυλακές στο νοσοκομείο. Οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν μέσα προκειμένου να διαπιστώσουν τι συμβαίνει.

Μάλιστα, στην αρχή ο ηθοποιός ζήτησε να μην τον κρατήσουν προκειμένου να παραστεί στη δίκη του ωστόσο κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο.

Έξαλλη η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν νεκρό

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και σε πολλά ενημερωτικά sites μια είδηση σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη και πιο αναλυτικά αναπαράχθηκε πως ήταν νεκρός. Φυσικά και στη συνέχεια έγινε γνωστό, πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε με εκείνον να προσπαθεί να δικαιωθεί στο δικαστήριο.

Την Πέμπτη 16/6 ακυρώθηκε για άλλη μια φορά η δίκη για ιατρικούς λόγους και έτσι η δικηγόρος, που τον υπερασπίζεται θέλησε να πάρει θέση μέσα από το Πρωινό για τα αναληθή άρθρα. Αφού λοιπόν, ξεκαθάρισε και η ίδια πως ο πελάτης της δεν έχει φύγει από τη ζωή στη συνέχεια τόνισε πως είναι αθώος και πως θα κινηθούν νομικά σχετικά με την τελευταία ακραία είδηση.

«Είναι τρομοκρατικό, ανατριχιαστικό να δικάζεται ένας άνθρωπος και να είναι και νεκρός». «Κάποτε πρέπει να μπει μια τελεία, γιατί όταν κάποιος δεν βάζει μόνος του τελεία πρέπει να τη βάλει η Δικαιοσύνη».