Εκτός Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας - Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά για την κατάσταση της υγείας του

Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτός Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας - Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά για την κατάσταση της υγείας του

Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (1/7) η εκπομπή Πρωινό καθώς η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στο πλατό χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα και ανακοίνωσε πως ο συμπαρουσιαστής της έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

To πρώην ζευγάρι παραμένει μαζί μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο από του χρόνου, οι δυο τους θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για το συμβόλαιο της Σκορδά με τον ΑΝΤ1).

Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά για τον Γιώργο Λιάγκα

«Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε. Ευχόμαστε όλα τα καλά σε όλο τον κόσμο. Με βλέπετε μόνη μου από αυτή την πλευρά, διότι ο Γιώργος είναι θετικός στον κορωνοϊό και να πούμε περαστικά. Ελπίζω τώρα να μπορεί να μας βλέπει από το σπίτι. Περαστικά σε όλο τον κόσμο, να τελειώσει κι αυτή η περιπέτεια πολύ καλά, ευχόμαστε σε όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ποιοι σταθμοί έχουν κάνει πρόταση στη Φαίη Σκορδά

Μπορεί οι φήμες για αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1 να έχουν πάρει φωτιά, ωστόσο η παρουσιάστρια φαίνεται ότι είναι περιζήτητη από όλα τα κανάλια. Μετά την απόφαση του σταθμού να είναι σε χωριστή εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα, που θα έχει καθαρά ενημερωτική εκπομπή με λίγο εμπορικό, οι επιλογές της παρουσιάστρια είναι είτε να μείνει με ψυχαγωγική εκπομπή στην πρωινή ζώνη του καναλιού, είτε να επιλέξει μία από τις πολλές προτάσεις που μαθαίνουμε ότι της έχουν κάνει οι άλλοι σταθμοί.

Όσον αφορά τον πρώην σύζυγο και συμπαρουσιαστή της πολλά ακούγονται για τη νέα του εκπομπή. Στο πλάι του ακούγονται ονόματα, όπως της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά και της Μαρίας Αναστασοπούλου. Τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο προς το παρόν και δεν αποκλείεται να δούμε και δύο νέα πρόσωπα, καθώς εκτός από το κομμάτι της ενημέρωσης πρέπει να καλυφθεί και το εμπορικό. Το συμβόλαιο πάντως της Φαίης με τον ANT1 λήγει σε ένα μήνα, επομένως θα κληθεί να πάρει σοβαρές αποφάσεις.

Μετά το Star και τον ΣΚΑΙ, στο παιχνίδι μπήκε σύμφωνα με πληροφορίες μας και το Mega. Και όπως έγινε γνωστό υπάρξει ήδη επικοινωνία και πρόταση από το κανάλι προς τη Φαίη. Φυσικά για καθημερινό, στην ώρα που τώρα βρίσκεται η εκπομπή Πάμε Δανάη.

Ο Λιάγκας με τη Φαίη στο Πρωινό

Αυτό δε σημαίνει κάτι για την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες οι σκέψεις του καναλιού, αν τελικά η Φαίη Σκορδά αποδεχτεί την πρόταση που της έγινε, είναι η εκπομπή της Δανάης να μετακινηθεί στο Σαββατοκύριακο ενισχύοντας εκεί το πρόγραμμα μετά από τη Σίσσυ Χρηστίδου και δίνοντας την ευκαιρία και στην Δανάη Μπάρκα να κάνει και θέατρο που τόσο το ήθελε και το αγαπά αλλά με το τωρινό της πρόγραμμα δεν είχε τον χρόνο να το υποστηρίξει.