Ιωάννα Μαλέσκου: Την προορίζουν για διάφορα πόστα - Που θα δούμε τη γνωστή παρουσιάστρια

Τι φήμες ακούγονται για το μέλλον της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Την προορίζουν για διάφορα πόστα - Που θα δούμε τη γνωστή παρουσιάστρια

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της σιγά σιγά για τις περισσότερες εκπομπές και όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η Ιωάννα Μαλέσκου δε θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Love it». Σήμερα 27/6 στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου έκανε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της γνωστής παρουσιάστριας και τα σενάρια που είναι στο τραπέζι, από όλα τα κανάλια.

Στα σκαριά φαίνεται να βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα και η πιθανή αντικατάσταση του πρωινού διδύμου του STAR Παπίλα -Καρτελιά, από την Μαλέσκου, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύστηκε χθες. Ένα νέο ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend» ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα αφού το κανάλι της Κηφισιάς εξετάζει ένα δίδυμο για να αναλάβει τη θέση τους.

Τι μάθαμε για το μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Ναταλία Ανδρικοπούλου πήρε το λόγο και είπε:

«Θεωρείται ένα πρόσωπο που μπορεί να βρει ρόλο είτε σαν συνπαρουσιάστρια είτε σαν κάτι άλλο. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα παρά μόνο σκέψεις. Είναι έξυπνη ιδέα η συνπαρουσίαση με τον Γιώργο Λιάγκα».

Ενώ ο Σίσσυ Χρηστίδου συμπλήρωσε:
«Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η εκπομπή ενημερωτικά, η Ιωάννα θα μπορούσε να σταθεί, έχει μια αυστηρότητα, μια σοβαρότητα. Όλα αυτά που λέγαμε πριν για το κομμάτι του Πρωινού και το εμπορικό, θα μπορούσε να το κάνεις».

Οι συνεργάτες της Σίσσυ έριξαν στο τραπέζι και τα ονόματα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ως ταίρι του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό ενώ η Ανδρικοπούλου συμπλήρωσε:
«Το σενάριο που έχω ακούσει μέχρι στιγμής εγώ και προέρχεται από το εσωτερικό του ANT1 είναι αυτό που είπαμε χθες για τη Μαρία Αναστασοπούλου. Δε λύνει φυσικά το πρόβλημα με τα εμπορικά αλλά θα δούμε γιατί τώρα ξεκινάει ένας νέος κύκλος ντόμινο εξελίξεων. Μπορεί να υπάρξουν δύο προσθήκες για το Γιώργο Λιάγκα.

«Εδώ κόβονται άλλες εκπομπές...» - Το "καρφί" της Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ λίγο πριν το τέλος του Love It

Για τα αρνητικά σχόλια του Twitter αλλά την επιρροή που έχουν στην καριέρα ενός παρουσιαστή αλλά και γενικά δημόσιου προσώπου, μίλησε η Ιωάννα Μαλεσκου στον αέρα της εκπομπής Love It. Δεν δίστασε μάλιστα, να πετάξει και τα "καρφιά" της στον ΣΚΑΙ για τη συνεργασία τους.

Η παρουσιάστρια αποχωρεί από το κανάλι στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και παρόλο που δεν έχει κλείσει κάπου επίσημα, έχει δεχτεί πολλές προτάσεις.

«Εμένα στο ξεκίνημά μου και τι δεν έχω δει να γράφεται στο Twitter. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι κάτι το οποίο μετράει, μέχρι που αποφάσισα μια πηγή μόλυνσης, είτε είναι το Twitter, είτε κάποιοι ψεύτικοι λογαριασμοί, είτε κάποιοι φτιαχτοί λογαριασμοί από συγκεκριμένους ανθρώπους, να μην ασχολούμαι», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Εμένα αυτό το οποίο με θλίβει είναι όταν βλέπω παρουσιαστές, παρουσιάστριες, ανθρώπους που έχουν δημόσιο λόγο, να επηρεάζεται η απόδοσή τους σε αυτό που κάνουν από αυτό που έχουν γράψει. Αλίμονο αν όλη μας η ζωή και η καθημερινότητα σχηματίζεται και προσανατολίζεται από το αν μας αποθεώνουν στο Twitter ή αν προσπαθούν να μας αποδομήσουν. Άλλη πυξίδα πρέπει να έχουμε και αλλού να βασίζουμε τα βήματά μας».

«Εδώ κόβονται άλλες εκπομπές, μη μιλάμε κι εμείς λέμε πολλά, να βγάλουμε μέχρι 15 του Ιούλη, να δούμε και τον τελικό του Survivor. Θα αξιωθούμε να δούμε τον τελικό του Survivor», ανέφερε κλείνοντας.

καρφί