Από τα νότια στα βόρεια - "Πλευρίζει" ξανά το Star την Ιωάννα Μαλέσκου

Όλες οι νέες εξελίξεις με την πρωινή ζώνη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Από τα νότια στα βόρεια -

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι αδιαμφησβήτητα ένα πρόσωπο που έχει βρεθεί στο στόχαστρο των επικριτών ουκ ολίγες φορές, και πράγματι τελικά πρέπει να έχει πολύ γερό στομάχι, μιας και άλλος στη θέση της θα είχε "λυγίσει" πολλοί είναι εκείνοι που την κατέκριναν αλλά και άλλοι τόσοι που την έχουν υποστηρίξει.

Σχετικά με τα σχόλια που έχουν ακουστεί για το Love it και το τέλος της εκπομπής, η ίδια είχε τοποθετηθεί και φαινόταν φανερά η απογοήτευση και η στεναχώρια προς συναδέρφους της, με όσα έλεγαν.

Το Star διεκδικεί την Ιωάννα Μαλέσκου;

Η λαμπερή και γλυκύτατη παρουσιάστρια ωστόσο, από όλο αυτό φαίνεται πως θα βγει πιο δυνατή μιας και ακάθεκτη, όπως μεταφέρουν πληροφορίες, συνεχίζει τις συζητήσεις μετά το τέλος της συνεργασίας της με το ΣΚΑΙ, με άλλα κανάλια για τη νέα σεζόν.

Μπορεί να διαψεύστηκαν οι φήμες που την ήθελαν να συμφωνεί με το κανάλι της Κηφισιάς, το Star, ωστόσο ξαναφουντώνουν, μιας και όπως αποκαλύπτεται ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν πέσει στο τραπέζι του σταθμού, από τότε που ήταν ακόμη στην Κρήτη. Αυτά είναι τα νέα μέχρι στιγμής και αφορούν την πρωινή ζώνη του σταθμού, μέχρι να έχουμε κάτι νεότερο...εις το επανιδείν!

«Δεν κρατάω κακία»

Το μεσημέρι του Σαββάτου 11/6 και λίγο πριν τελειώσει η τηλεοπτική σεζόν, μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δεν γίνεται» και τον Νίκο Κανάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τους ανθρώπους που την έχουν κατακρίνει όσο παρουσιάζει το «Love It» (δείτε εδώ την ανάρτηση κόλαφο για το τηλεοπτικό της μέλλον).

«Όσο πλησιάζει η ολοκλήρωση της σεζόν διαπιστώνω πόσο πιο χαλαρή αισθάνομαι. Αν κάποιοι άνθρωποι του χώρου με κρίνουν πιο αυστηρά, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σχολείο αυτές οι δύο τηλεοπτικές σεζόν.

Δεν έχω καλή εμπειρία από πολλούς ανθρώπους, αλλά δεν κρατάω κακία. Απλά να θυμούνται όλοι ότι όλα επιστρέφονται και όλα είναι κύκλος. Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή, από εκεί και πέρα εύχομαι όλοι να κοιμούνται ήσυχοι», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Είναι σημαντικό να μπορείς να επιλέγεις τι θα κάνεις και όχι να κάνεις κάτι επειδή πρέπει. Το μεγάλο μου χαρτί είναι το infotainment», ανέφερε η παρουσιάστρια.