Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Είναι εν δυνάμει αντίδικός μου γιατί τόλμησε να...» - Στο στόχαστρο του Κούγια ο Μάριος Αθανασίου

«Θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο γιατί εκεί θα τον γνωρίσω κι εγώ!»

«Είναι εν δυνάμει αντίδικός μου γιατί τόλμησε να...» - Στο στόχαστρο του Κούγια ο Μάριος Αθανασίου
News 01.07.2022 11:07
Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο Αλέξης Κούγιας, με αφορμή και τις εξελίξεις στην πολύκροτη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, για τον οποία αναμένεται η απόφαση για τη δίκη του (δείτε εδώ τα όσα δήλωσε για την πρόταση εισαγγελέα), έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, την Παρασκευή 1/7, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για τα όσα είπε ο Μάριος Αθανασίου προς το πρόσωπό του.

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Κούγια για τον Αθανασίου

«Δεν με εξέπληξε καθόλου η πρόταση του εισαγγελέα. Οι εισαγγελείς προτείνουν, δεν αποφασίζουν. Ο συγκεκριμένος εισαγγελέας είναι ερωτευμένος με την κατηγορία. Δεν τον έχω ακούσει ποτέ να προτείνει αθωωτική πρόταση. Εκτιμώ τις εισαγγελικές προτάσεις, αλλά είμαι ερωτευμένος με τις αποφάσεις των δικαστηρίων.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης περίμενε την πρόταση αυτή του εισαγγελέα. Λόγω της παθολογικής μου αγάπης για το ποδόσφαιρο έχω αποκοπεί τελείως από το θέαμα. Μόνο μέσω της δουλειάς μου έχω τη δυνατότητα να παρακολουθώ τους ηθοποιούς. Καμιά φορά πάω και στα μπουζούκια που μου αρέσουν οι τραγουδιστές».

Ο Αλέξης Κούγιας είπε στη συνέχεια για τον Μάριο Αθανασίου: «Ο Μάριος Αθανασίου είναι εν δυνάμει αντίδικός μου γιατί τόλμησε να πει ότι ο Κούγιας μόνο ενόχους υπερασπίζεται. Ίσως να μην γνωρίζει ότι στις υποθέσεις Τοπαλούδη, Άλκη, Γαρυφαλλιάς υποστηρίζω την κατηγορία. Ο Μάριος Αθανασίου θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο γιατί εκεί θα τον γνωρίσω κι εγώ».

«Πρώτη φορά στην καριέρα μου βλέπω να ...»

Την Δευτέρα 28/6 μετά τις καταθέσεις μαρτύρων και καταγγελλόντων στην δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ήρθε και η απολογία του σκηνοθέτη (δείτε εδώ φωτογραφίες του από το δικαστήριο) στην οποία αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως δεν είναι βιαστής και δεν είχε σχέσεις με ανήλικους.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Αλέξης Κούγιας, το πρωί της Τρίτης 28/6 ήταν καλεσμένος να σχολιάσει τα όσα διαδραματίστηκαν στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο και έκανε λόγο για μία «υποδειγματική απολογία» στην εκπομπή MEGA Καλημέρα.

«Ήταν μία απολογία πρωτοφανής για τα δικαστικά δεδομένα, με πρωτοφανή συμμετοχή κατά τη διάρκεια της απολογίας με ερωτήσεις όλων των μελών του δικαστηρίου. Συνήθως οι ένορκοι δεν συμμετέχουν στην απολογία και δεν υποβάλλουν ερωτήσεις. Όλοι οι ένορκοι έκαναν ερωτήσεις και πήραν πραγματικά απαντήσεις, που ήταν όλες αληθινές, και έδιναν εξηγήσεις σε κάθε απορία».

Η αγόρευση του εισαγγελέα αναμένεται την Τετάρτη και εφόσον ολοκληρωθεί η πρόταση του εισαγγελέα ξεκινούν οι αγορεύσεις τον δικηγόρων που υποστηρίζουν την ακολουθία και στη συνέχεια ακολουθεί η υπεράσπιση Λιγνάδη.

«Πρώτη φορά στην καριέρα μου βλέπω να απουσιάζουν από την αίθουσα οι φερόμενοι ως βιασθέντες», είπε ο δικηγόρος και συμπλήρωσε πως στην αίθουσα του δικαστηρίου βρίσκονται ορισμένοι δημοσιογράφοι, με τον Αλέξη Κούγια να τους κατηγορεί πως έχουν οργανώσει επιθέσεις εναντίον του.

«Ο τρίτος καταγγέλλοντας δεν εμφανίστηκε και αυτό αποδεικνύει το στήσιμο της ιστορίας Λιγνάδη», δήλωσε ο δικηγόρος και κατέληξε πως πρόκειται για μία «δίκη στην οποία από τη μία είναι το κίνημα του #MeToo και από την άλλη ο Λιγνάδης και εγώ».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έλεγε ότι είναι φίλος του....» - Η φραστική επίθεση στην Έλενα Κούρκουλα πριν την κατάθεσή της στην υπόθεση Λιγνάδη

«Ήταν χρέος μου να...» - ''Καταπέλτης'' ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για τον Λιγνάδη

Share