«Δεν ξέρω πώς θα νιώθει που...» - Η πρώτη αντίδραση της Καινούργιου για το τέλος της Σκορδά από Αντ1

"Έσκασε" σαν βόμβα το πρωί της Παρασκευής 1/7

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω πώς θα νιώθει που...» - Η πρώτη αντίδραση της Καινούργιου για το τέλος της Σκορδά από Αντ1

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση το πρωί της Παρασκευής 1/7 πως η Φαίη Σκορδά, φεύγει οριστικά από τον Αντ1 και μετακομίζει στο κανάλι του Φαλήρου και πιο συγκεκριμένα στο Σκάι. Την αποκάλυψη έκανε μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μπορεί να βρίσκονταν σε απέναντι κανάλια με την παρουσιάστρια όμως πάντα μιλούν με τα καλύτερα λόγια η μία με την άλλη και τρέφουν αμοιβαίο όπως έχει δείξει ο χρόνος, σεβασμό.

Η τοποθέτηση της Καινούργιου για την μεταγραφή της

Το ρεπορτάζ λοιπόν σχολιάστηκε εκτενώς στην εκπομπή, με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Το πιο πιθανό σενάριο είναι να φύγει η Φαίη Σκορδά από τον ANT1, έληξε χθες και το συμβόλαιο της κοπέλας. Οπότε πάει στον ΣΚΑΪ, στη ζώνη 9-12, οπότε θα είναι απέναντί μας… Κάνω τα δικά μας σενάρια τώρα. Δεν ξέρω πώς θα νιώθει που μετά από τόσα χρόνια φεύγει από τον ANT1, είναι δύσκολο».

«Βγήκε και με έκραζε, κάποια έγραψε κάτι...» - Η έμμεση αναφορά σε παλιά της συνεργάτιδα

Το πρωί της Πέμπτης 30/6 μέσα από τον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα, θέλησε να δώσει ένα μήνυμα στη Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή όσα ακούγονται για εκείνη τον τελευταίο καιρό, φέρνοντας ως παράδειγμα το τηλεφώνημα που της έκανε ο πατέρας της, αναφέροντας της κάποια λόγια που άκουσε για εκείνη από παλιά της συνεργάτιδα. Η τελευταία ωστόσο που αναφέρθηκε στην παρουσιάστρια πρόσφατα είναι η Τζωρτζέλα Κόσιαβα...

«Θέλω να της πω κάτι γιατί ξέρω ότι κάποιες φορές μας βλέπει ή της τα μεταφέρουν. Το τι bullying έχω φάει εγώ Ιωάννα, άστο. Χθες, με πήρε ο μπαμπάς μου τηλέφωνο και μου είπε ότι κάποια παλιά μου συνεργάτιδα βγήκε και με έκραζε, κάποια έγραψε κάτι… και με ρώτησε γιατί με κράζουν τόσο. Του λέω, «ρε μπαμπά, 17 χρόνια δουλεύω σε αυτόν τον χώρο και μου κάνεις εσύ αυτή την ερώτηση και με στεναχωρείς;» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ιωάννα μου, ποτέ δε θα είσαι αρεστή σε όλους. Ακόμα και συνεργάτες σου που μπορεί να τους έχεις φερθεί με τον καλύτερο τρόπο μπορεί να βγάλουν κακία. Τώρα στεναχωριέσαι και να δακρύζει γι’ αυτούς αλλά ποτέ δε θα είσαι αρεστή σε όλους. Ακόμα και να βγουν συνεργάτες σου να πουν πόσο σε αγαπάνε, αυτό δε θα προβληθεί ποτέ. Θα προβληθεί είναι πάντα η κακία» είπε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει δύσκολα και της την έχουν πέσει αρκετά, όπως την έχουν πέσει και σε μένα. Έχουν σχολιάσει από την εμφάνισή της – τραγικό – μέχρι και τα ελληνικά της που είναι άψογα…. Τι είναι αυτά ρε παιδιά;».

«Ο κόσμος είναι αχάριστος και δε μιλάω για τους τηλεθεατές αλλά για συνεργάτες. Μπορεί να έχεις φερθεί με τον καλύτερο τρόπο και για τους δικούς τους λόγους να βγάλουν απίστευτη κακία» κατέληξε.