«Ήταν κέρβερος, έλεγα δεν θέλει να με βλέπει στα...» - Η αποκάλυψη της Μπάρκα για μαμά πρώην συντρόφου της

«Μου είχαν κοπεί τα πόδια!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ήταν κέρβερος, έλεγα δεν θέλει να με βλέπει στα...» - Η αποκάλυψη της Μπάρκα για μαμά πρώην συντρόφου της

Μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της με τον κορωνοϊό, που δεν της επέτρεψε να είναι στην εκπομπή της, η Δανάη Μπάρκα πιο ευδιάθετη από ποτέ, με αφορμή ένα θέμα σχετικό με τους τύπους πεθερών που υπάρχουν, έκανε μία ξεκαρδιστική αποκάλυψη, στον αέρα του Πάμε Δανάη, την Παρασκευή 1/7.

Η απολαυστική αναφορά της Δανάης Μπάρκα

Η παρουσιάστρια λοιπό, με αφορμή αυτό το θέμα μοιράστηκε μια αμήχανη εμπειρία που είχε με μητέρα συντρόφου της. «Μου έχει τύχει να είμαι με έναν άνθρωπο, πολύ ερωτευμένη και γνωρίζω τη μαμά του, η οποία στην αρχή ήταν κέρβερος και μου μιλούσε στον πληθυντικό»

«Έλεγα, μετά από τρεις μήνες, πως αυτή η γυναίκα δεν θέλει να με βλέπει στα μάτια της, τώρα είμαστε κολλητές. Κα Θεώνη σας αγαπώ! Ωραίος ο πληθυντικός, αλλά εμένα μου είχαν κοπεί τα πόδια. Έβλεπα έναν άνθρωπο κι έτρεμα» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.

''Σ' ευχαριστώ που με μαθαίνεις τι θα πει αγάπη...''

Γενέθλια είχε πρόσφατα η γιαγιά Τούλα και η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στο instagram μη μπορώντας να κρύψει την αδυναμία που της έχει. Η γιαγιά της μάλιστα έχει και τη δική της στήλη στο «Πάμε Δανάη», όπου δίνει συμβουλές στους νέους. Η Μπάρκα έχει μεγάλη αδυναμία και στη γιαγιά, αλλά και στον παππού της που δεν είναι πια εν ζωή, για τον οποίο επίσης έχει κάνει κατά καιρούς συγκινητικές αναρτήσεις.

Η παρουσιάστρια είναι ξανά στα καλύτερά της αφού μετά την αντιπαράθεση που είχε με την Αφροδίτη Λατινοπούλου και τα κιλά της ίδιας, πέρασε covid 19 και έλειπε για μέρες από την εκπομπή της. Ωστόσο επέστρεψε υγιέστατη και μάλιστα την είδαμε να μπαίνει στο πλατό χορεύοντας μια γνωστή επιτυχία Έλληνα καλλιτέχνη και οι συνάδελφοί της πέταγαν λουλούδια.

Η Δανάη Μπάρκα έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα γιορτάζουμε τα γενέθλια της. Σήμερα γιορτάζει ο άνθρωπος που το σπίτι του ήταν-και παραμένει- ανοιχτό για όλο τον κόσμο 24 ώρες το 24ωρο. Γιορτάζει ο άνθρωπος που στα 17 έφυγε για την Αφρική χωρίς να ξέρει την γλώσσα και κανέναν εκεί ,και κατάφερε να μεγαλώσει την οικογένεια της και να βοηθήσει κι άλλες τόσες οικογένειες να τα καταφέρουν.

Ο άνθρωπος που μεγάλωσε 10 εγγόνια και μαγείρευε για 20 άτομα κάθε μέρα με όλη της την καρδιά κι άφηνε απ' έξω πάντα φαΐ για όλους και για κάθε ζωάκι της γειτονιάς. Γιορτάζει ο άνθρωπος που έχει αντέξει όσα κανείς άλλος δεν θα άντεχε και το χαμόγελο της δεν σβήνει ποτέ.

Γιορτάζει η γιαγιά μου που την ευχή της την στέλνει σε κάθε άνθρωπο και η αγκαλιά της είναι εκεί για όλους. Γιορτάζει η αγάπη μου που όταν ακούει κάποιον να μιλάει άσχημα για εμένα με παίρνει κλαίγοντας και μου λέει “καλά Δανάη μου, οικογένεια δεν έχουν να τους πουν ότι δεν πρέπει να προσβάλλουμε κανέναν; Κρίμα παιδί μου” κι όταν της λέω “Ε γιαγιά,κι αυτό δουλειά είναι.

Καμία φορά γίνεται επίτηδες” απαντάει “Πωπω Παναγία μου ,να μην αξιώσει κανέναν ο Θεός να πληρώνεται για να κακολογεί άλλους ανθρώπους. Η κακιά γυρνάει εκεί που ξεκινάει. Η ζωή μας πρέπει να είναι γεμάτη ευγένεια και καλοσύνη”.

Γιορτάζει αυτή η γυναίκα που οποίος δεν έχει γιαγιά η παππού τον αναγκάζει να την αποκαλεί «γιαγιά» και να πηγαίνει να τρώει σπίτι της για να νιώθει θαλπωρή. Η γιαγιά μου, η πιο όμορφη αγκαλιά σε όλο τον πλανήτη. Που αγαπάει τους πάντες, που φροντίζει για όλους ,που αγχώνεται για τα παιδιά σ όλο τον κόσμο, που κλαίει με το παραμικρό, ου βγαίνει στην πλατεία τα απογεύματα και γίνεται πάρτυ, η γιαγιά μου που την βλέπεις κι ανοίγει η ψυχή σου.

Γιαγιά, το σ αγαπάω είναι τόσο μικρό για να περιγράψει αυτά που νιώθω για σένα που αλήθεια θα σε αδικήσω αν στο πω.

Γιαγιά μου, αν η αγάπη είχε εικόνα, για μένα θα ήσουν εσυ. Σ ευχαριστώ που υπήρξες, υπάρχεις και παρακαλώ να υπάρχει να μεγαλώσεις και τα δικά μου παιδιά να μάθουν τι σημαίνει νοιάξιμο και ξεγνοιασιά.

Χρόνια πολλά

Σ ευχαριστώ που με μαθαίνεις τι θα πει αγάπη κάθε μέρα»

Η γιαγιά της Δανάης Μπάρκα