Δανάη Μπάρκα: Ξεπέρασε τον κορωνοιό και επέστρεψε χορεύοντας στο πλατό της εκπομπής

Πιο κεφάτη από ποτέ μετά την περιπέτεια της υγείας της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Ξεπέρασε τον κορωνοιό και επέστρεψε χορεύοντας στο πλατό της εκπομπής

Η Δανάη Μπάρκα ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας της με τον κορωνοιό που την ταλαιπωρούσε και επέστρεψε στο πλατό σήμερα Τετάρτη 22/6. Η αγαπημένη παρουσιάστρια φάνηκε πιο ευτυχισμένη από ποτέ, και μάλιστα μπήκε χορεύοντας στην εκπομπή της «Πάμε Δανάη», τραγουδώντας Μαραβέγια. Οι συνεργάτες της φυσικά έτρεξαν να την υποδεχτούν, αφού η απουσία της από την εκπομπή ήταν αισθητή.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την κόντρα που προέκυψε με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία έκανε κάποιες μη κολακευτικές δηλώσεις για τα κιλά και την υγεία της Μπάρκα η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε θετική στο covid-19. H Λατινοπούλου πάντως μετά τη γενική κατακραυγή αλλά και τη διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία δεν έδειξε να πτοείται αλλά προέβη και σε νέες δηλώσεις για εκείνη.

Πως εμφανίστηκε η Δανάη Μπάρκα μετά την περιπέτεια υγείας της

Με την ίδια να τραγουδάει και να χορεύει το τραγούδι «Φάρος» του Κωστή Μαραβέγια αλλά και τους συναδέλφους της να την ραίνουν με λουλούδια είπε:

«Γεια σας. Ήρθα! Μου λείψατε, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πώς είστε και πώς περάσατε; Υπάρχει έξαρση και πρέπει να προσέχουμε πολύ. Ήμουν από τους τυχερούς που δεν είχα κανένα σύμπτωμα, γιατί μου έστελναν και μηνύματα.

Εγώ δεν έκανα τίποτα, ούτε πυρετό και πάνω από 36,2 δεν ανέβηκε. Ήμουν από τους τυχερούς αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί κι επειδή κάποιοι και πιο μικροί από εμένα το περνούν πιο βαριά, θα πρέπει να προσέχουμε» ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

Το είπε και το έκανε! Η Δανάη Μπάρκα χτύπησε τατουάζ στον αέρα του Night Out

Αφού ξεπέρασε τον covid η Μπάρκα το έριξε έξω και το βράδυ της Δευτέρας 20/6 ήταν καλεσμένη στο «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και μίλησε για όλους και για όλα. Η παρουσιάστρια αποφάσισε για ακόμα μία φορά να χαρίσει άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές και να δείξει πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Στην αρχή έκανε μια επική φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου, ζητώντας της να αποχωρήσει από την πρωινή ζώνη του Alpha (δείτε εδώ τον διάλογό τους), ενώ στην συνέχεια δεν δίστασε να χτυπήσει τατουάζ στον αέρα της εκπομπής.

Στα πλαίσια του «Θάρρος ή Αλήθεια» ο παρουσιαστής την προκάλεσε να γυρίσει τον τροχό, και εκείνος υπέδειξε το τατουάζ.

«Θέλω μέχρι να ετοιμαστεί η tatoo artist να σας πω την αγάπη μου για τον ηλίανθο. Για το λουλούδι δηλαδή που πάμε τώρα να έχουμε για πάντα επάνω μας. Τι το μαγικό έχει ο ηλίανθος; Ακολουθεί πάντα το φως! Δηλαδή ξεκινάει από την ανατολή του ηλίου, σηκώνεται και μετά ξανά το ίδιο. Άρα όλο αυτό που πάμε να κάνουμε τώρα σηματοδοτεί την ακολουθία μας και την αγάπη μας για το φως».

«Να έχουμε ανθρώπους στη ζωή μας που να μας οδηγούν στις χαρές και τις τρέλες» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα και έπειτα χτύπησε το τατουάζ στο πόδι της. Η αντίδρασή της είναι όλα τα λεφτά.