Δεν ήξεραν από που τους ήρθε - Η παρέμβαση του Άκη Πετρετζίκη στον αέρα του ΣΚΑΙ

Είναι γνωστό πως είναι φαν της εκπομπής

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δεν ήξεραν από που τους ήρθε - Η παρέμβαση του Άκη Πετρετζίκη στον αέρα του ΣΚΑΙ

Ο Άκης Πετρετζίκης περνά αδιαμφισβήτητα την καλύτερη περίοδο της ζωής του, μιας και βλέπει το ένα του παιδάκι να μεγαλώνει και περιμένει το δεύτερο να κάνει την "εμφάνισή" του! Ωστόσο ο γνωστός σεφ επιλέγει καθημερινά να παρακολουθεί και να ενημερώνεται από την εκπομπή Σήμερα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παρέμβει στην εκπομπή.

Δείτε εδώ το μήνυμα που έστειλε ο Πετρετζίκης on air

Το πρωί της Παρασκευής 1/7 λοιπόν, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στο δημοσιογράφο Μανώλη Κωστίδη, ο οποίος βρίσκεται στην Τουρκία.

«Έχεις χαιρετίσματα από τον Άκη Πετρετζίκη», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου με τον Δημήτρη Οικονόμου να συμπληρώνει «”Πότε θα έρθεις Αθήνα για να μαγειρέψουμε όλοι μαζί”, λέει» με τον δημοσιογράφο να χαμογελά και να απαντά πως θα επιστρέψει σύντομα!

Η τρυφερή ανάρτηση του για την γιορτή του Πατέρα

Σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα, που έλαβε χώρα πρόσφατα, προχώρησε ο Άκης Πετρετζίκης με τον ίδιο να εύχεται σε όλους τους μπαμπάδες με έναν πολύ γλυκό τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ που σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί στον κόσμο και το δεύτερο παιδάκι του, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με το φύλλο ταυτοποίησης νεογέννητου, στο οποίο βλέπουμε το όνομα της συζύγου του, την ημερομηνία γέννησης του Αχιλλέα, την ώρα γέννησή τους, το αποτύπωμα από τον δείκτη της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ και το αποτύπωμα του πέλματος του νεογέννητου.

"Και κάπως έτσι... άρχισα να γιορτάζω και εγώ σήμερα. Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες" έγραψε στο εν λόγω στιγμιότυπο ο Άκης Πετρετζίκης.

Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη για την γιορτή του Πατέρα