Ελένη Μενεγάκη: «Όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους» - Οι δηλώσεις όλο νόημα στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς

«Όταν ξεκινάς κάτι καινούριο και θες να γίνουν όλα γρήγορα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους» - Οι δηλώσεις όλο νόημα στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς

Το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7) η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της «Ελένη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA έριξε αυλαία για την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να μην σημείωσε φέτος αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες των τηλεθεατών καθώς απολαμβάνουν την συντροφιά της. (Δείτε εδώ τα συμβόλαια των συνεργατών της)

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα σε απόχρωση του αγαπημένου της κόκκινου και έχοντας ως background το χρώμα με το οποίο ξεκίνησε, το πράσινο. Μάλιστα, δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά στον αέρα:

Τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη λίγο πριν ρίξει αυλαία η εκπομπή της

«Αυτό το σ’ αγαπάω θα ήθελα να το πω στον καθένας σας ξεχωριστά και σε όλους μαζί. Στους αγαπημένους τηλεθεατές αλλά και στους φρεσκοαγαπημένους μου συνεργάτες στο Mega το καλό. Όταν ξεκινάς κάτι καινούριο και θες να γίνουν όλα γρήγορα, δεν γίνονται γρήγορα, όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους.

Εσύ νομίζεις ότι όπως τα έχω στο μυαλό μου, έτσι και θα γίνουν. Έτσι όπως τα φαντάζομαι, αυτό και θα γίνει, αυτό που θέλω θα το καταλάβουν. Μα πώς; Όλα τα πράγματα στις σχέσεις θέλουν χρόνο, θέλουν υπομονή και καλή διάθεση. Και θέλουν και αγάπη».

«Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1...»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/6) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον (δείτε εδώ τι είπε) καθώς και στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως η Ελένη Μενεγάκη ήταν ο λόγος που τον έκανε να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να πάει στο Mega.

«Στην Ελένη θα έμενα. Η Ελένη με αναβάθμισε. Αν δεν είμαστε η συνέπεια του λόγου μας, τότε δεν είμαστε τίποτα. Της το χρωστάω της Ελένης, γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που είναι τόσο γενναιόδωρη και αληθινή και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1 και δεν θα την άφηνα. Ανεξάρτητα από την πρόταση που θα μου έκαναν, θα έμενα στην εκπομπή της. Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα έκανα... Όταν έχω κάποιο πρόβλημα, ζητώ την γνώμη της και η αλήθεια είναι ότι με βοηθάει πολύ. Η Ελένη σε συμβουλεύει, μεταφέροντάς εμπειρίες από την δική της ζωή και εκεί ακριβώς είναι το μυστικό. Ότι σε βάζει στον κόσμο της», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.