Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

«Δεν καταλαβαίνω τον λόγο, όλη μέρα είμαι στην...» - Η Super Κική αποκαλύπτει τι συμπτώματα έχει στην εγκυμοσύνη της

Η ανάρτηση στο Instagram

«Δεν καταλαβαίνω τον λόγο, όλη μέρα είμαι στην...» - Η Super Κική αποκαλύπτει τι συμπτώματα έχει στην εγκυμοσύνη της
News 01.07.2022 15:38
Από Πέννυ Μαστοράκου

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της περνά η Super Κική, η οποία θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και θα γίνει Super...μαμά! Η πολύ αγαπητή influencer, μοιράζεται με τους ακόλουθούς της όλη την πρωτόγνωρη εμπειρία της εγκυμοσύνης της, και κυριολεκτικά πρέπει να έχει χαρεί όλη η Ελλάδα με αυτό το νέο, ενώ πριν λίγες μέρες άκουσε και για πρώτη φορά την καρδούλα του...

Τα πρώτα συμπτώματα της Κικής

Σε πρόσφατο λοιπόν story της, η Super Κική μοιράστηκε με τον κόσμο τα δύο πιο έντονα συμπτώματα που βιώνει μέχρι τώρα στην εγκυμοσύνη της. «Συγγνώμη που κάνω story από την τουαλέτα. Δεν έχω ξανακάνει αλλά έχω βαρεθεί να κατουράω. Δεν κάνω άλλη δουλειά. Όλη μέρα είμαι στην τουαλέτα. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Έτσι είναι η εγκυμοσύνη;»

Ο πραγματικός λόγος που χώρισε

Μόλις λίγες μέρες πέρασαν από τότε που αποκάλυψε ότι σε λίγους μήνες πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, κάνοντας γνωστό πως πρόκειται να το μεγαλώσει μόνη της μιας και με τον άνθρωπο που ήταν ζευγάρι χώρισαν.

Μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας 27/6, ο φίλος της Δημήτρης Αλεξάνδρου , αναφέρθηκε στο γεγονός και αποκάλυψε το παρασκήνιο του χωρισμού της.

«Με το παιδί αυτό η Super Κική ήταν από τότε που ήταν στο J2US. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τότε είχε κάνει ένα ατόπημα, είχε απιστήσει. Η Super Κική τον συγχώρεσε γιατί ήταν ερωτευμένη. Στα εγκαίνια της Ιωάννας μάλιστα της είχα σχολιάσει και την κοινή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει και μου είχε πει ότι είναι πολύ καλά μαζί.

Στην επιστροφή στο αεροπλάνο μου είπε ότι είναι έγκυος. Όλο αυτό έγινε μια εβδομάδα πριν. Ο πρώην σύντροφός της αποφάσισε ότι δε θα ήθελε να κρατήσουν το παιδί και από τη στιγμή που η Super Κική είχε άλλη άποψη, αποφάσισε να απομακρυνθεί. Το παιδί μπορεί να φρίκαρε» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Super Κική: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Ανησυχία με την υγεία της Super Κικής λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Share