«Είμαι σε σοκ» - Σπάραξε στο κλάμα η Super Κική! Το βίντεο με την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της

Ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το μωράκι της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαι σε σοκ» - Σπάραξε στο κλάμα η Super Κική! Το βίντεο με την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της

Μαμά για πρώτη φορά θα γίνει η Super Κική, με την ίδια να γνωστοποιεί την ευχάριστη αυτή είδηση μέσα από τα social media ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε πως θα το μεγαλώσει μόνη της, μιας και χώρισε με τον σύντροφό της.

«Κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου και τι γίνεται στη ζωή μου βασικά. Είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ πριν λίγες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς. Πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους, αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα, έχω εσάς και χιλιάδες μηνύματα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Σούπερ Κική, ενώ αποκάλυψε και ποιοι θα είναι οι νονοί του παιδιού της.

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 27/6 η ίδια βρέθηκε στον γιατρό της για τον υπέρηχο και φυσικά είδε μέσα από την κάμερα το μωρό της (δείτε εδώ το φύλο του). Αμέσως μετά, δημοσίευσε δύο βίντεο και μια φωτογραφία με την ίδια φανερά συγκινημένη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ. Λες και είχα ένα ρολόι μέσα μου. Α έχασα και τρία κιλά με την διατροφή».

Τα βίντεο με τον υπέρηχο και την συγκίνηση της Super Κικής

Τα βίντεο με τον υπέρηχο και την συγκίνηση της Super Κικής

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισε

Μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας 27/6, ο φίλος της Δημήτρης Αλεξάνδρου , αναφέρθηκε στο γεγονός και αποκάλυψε το παρασκήνιο του χωρισμού της.

«Με το παιδί αυτό η Super Κική ήταν από τότε που ήταν στο J2US. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τότε είχε κάνει ένα ατόπημα, είχε απιστήσει. Η Super Κική τον συγχώρεσε γιατί ήταν ερωτευμένη. Στα εγκαίνια της Ιωάννας μάλιστα της είχα σχολιάσει και την κοινή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει και μου είχε πει ότι είναι πολύ καλά μαζί.

Στην επιστροφή στο αεροπλάνο μου είπε ότι είναι έγκυος. Όλο αυτό έγινε μια εβδομάδα πριν. Ο πρώην σύντροφός της αποφάσισε ότι δε θα ήθελε να κρατήσουν το παιδί και από τη στιγμή που η Super Κική είχε άλλη άποψη, αποφάσισε να απομακρυνθεί. Το παιδί μπορεί να φρίκαρε» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.