"Έσκασαν" πριν από λίγο - Ευχάριστα νέα για την Δέσποινα Βανδή

Επισημοποιήθηκε με μια φωτογραφία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Για πρώτη φορά επί σκηνής θα εμφανιστούν η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους, δύο καλλιτέχνες που έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στην μουσική, την Τρίτη 19 Ιουλίου στο Θέατρο Άλσος.

Ο Γιώργος Θεοφάνους δίνει το μοναδικό μουσικό του σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο συναρπαστικές μελωδίες και μαζί με την Δέσποινα Βανδή θα μεταφέρουν στη σκηνή την καλλιτεχνική και προσωπική χημεία τους, η οποία μας έχει ήδη μαγέψει δισκογραφικά, μέσα από τις επιτυχίες «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», «Πέτρα» και «Που Λες», που κυκλοφορούν από την Panik Records και θα περιλαμβάνονται στο επερχόμενο νέο album της Δέσποινας Βανδή, με συνθέσεις του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Νίκου Μωραΐτη (δείτε εδώ το teaser του καινούργιου της τραγουδιού).

Την Τρίτη 19 Ιουλίου οι δύο αγαπητοί καλλιτέχνες είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν μία «εκρηκτική» μουσική συνάντηση γεμάτη εκπλήξεις, που θα φωτίσει τη νύχτα μας.

Δέσποινα Βανδή & Γιώργος Θεοφάνους στο Θέατρο Άλσος

 Ευχάριστα νέα για την Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή στη συναυλία της στο FALIRO SUMMER THEATER

Η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία στις 23/6 και υποδέχθηκε τους θαυμαστές της σε μία μοναδική βραδιά. Σε προηγούμενη συναυλία της στις 9/6, που έδωσε στο Κατράκειο θέατρο, είχε την τιμή και τη χαρά να ανεβάσει επί σκηνής την κόρη της Μελίνα Νικολαϊδη.

Χθες η τραγουδίστρια ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια - δικά της αλλά και άλλων καλλιτεχνών- και ξεσήκωσε τα πλήθη για ακόμη μία φορά, τόσο με την υπέροχη φωνή της όσο και με την εμφάνισής της. Επέλεξε να φορέσει ένα ροκ outfit και όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια φόρεσε ένα metallic παντελόνι σε φούξια χρώμα που συνδύασε με μαύρο lingerie top και ένα sequin stylish γιλέκο σε γκρι απόχρωση και αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της. To σύνολο της ολοκλήρωσε με lace up booties και υπέροχο hair style. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε στη συναυλία και απαθανάτισε το εντυπωσιακό look της τραγουδίστριας.

Βανδη συναυλια

Βανδη συναυλια ροκ outfit