Επέστρεψε συγκινημένη στην Ελλάδα - Η εμφάνιση της Καλομοίρα στο Καλό Μεσημεράκι

Ήρθε με την οικογένειά της για διακοπές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επέστρεψε συγκινημένη στην Ελλάδα - Η εμφάνιση της Καλομοίρα στο Καλό Μεσημεράκι

Αυλαία για φέτος ρίχνει σήμερα 1/7 η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υποδέχθηκε στο Καλό Μεσημεράκι αρκετούς καλεσμένους έκπληξη, που τον άφησαν με το στόμα ανοιχτό, με την Τζένη Κατσίγιαννη να εμφανίζεται απευθείας στην έναρξη της εκπομπής.

Μια από αυτές ήταν και η Καλομοίρα, η οποία άφησε για λίγο τη ζωή της στην Αμερική και ήρθε για λίγες μέρες στην Ελλάδα για διακοπές με την οικογένειά της.

«Όταν πάω στην Αμερική είναι διαφορετικά γιατί δεν το ζω αυτό! Ο κόσμος όταν τους γνωρίζω μου μιλάνε εδώ σαν να μην πέρασε μια μέρα! Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό! Ήρθα για σένα στην Ελλάδα» είπε η Καλομοίρα, η οποία καθ' όλη την διάρκεια ήταν πολύ συγκινημένη.

Η Καλομοίρα στο Καλό Μεσημεράκι

Πριν μερικές μέρες η Καλομοίρα ήταν για διακοπές στην Ιταλία

Η Καλομοίρα Σαράντη γνωρίζουμε πως εδώ και μέρες έχει εγκαταλείψει προσωρινά την Αμερική, για να έρθει στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για διακοπές. Είχε κάνει ήδη γνωστό πως πέρα από τα ελληνικά νησιά θα επισκεφτεί και την Ευρώπη. Και αυτό έκανε, αφού όπως βλέπουμε από τις αναρτήσεις της κάνουν το γύρο της Ιταλίας μαζί με τον άντρα της και τα πανέμορφα παιδιά τους. Είναι όλοι ευδιάθετοι και χαμογελαστοί και δε θα μπορούσαν να είναι και αλλιώς, αφού περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Η ίδια έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη για την οικογένειά της: «Η οικογένεια που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο ήταν όνειρο ζωής για εμένα. Λατρεύω τα παιδιά μου και απολαμβάνω τον ρόλο μου ως μαμά. Βέβαια, όπως σου είπα και πριν, υπήρξαν και δυσκολίες. Δεν είναι όλα ρόδινα σε ένα γάμο». Ωστόσο βλέπουμε μέχρι στιγμής πως τα καταφέρνουν μια χαρά και παραμένουν πολύ αγαπημένοι.

Όπως βλέπουμε από το instagram της έχουν επισκεφτεί μέχρι στιγμής το Βατικάνό, τη Φλωρεντία, αλλά και την Πίζα.

Η Καλομοίρα με τα παιδιά της στο Βατικανό

Οικογενειακή φωτογραφία της Καλομοίρας από το Βατικάνό

Η Καλομοίρα στη Φλωρεντία

Η Καλομοίρα στον Πύργο της Πίζας