Χιλιάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση της - Η κίνηση της Αγγελικής Νικολούλη που δεν περίμενε κανείς

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χιλιάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση της - Η κίνηση της Αγγελικής Νικολούλη που δεν περίμενε κανείς

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Η Τούρτα της μαμάς», η Αλεξάνδρα (Χρύσα Ρώπα) -λίγο πριν μπει στο χειρουργείο από το οποίο δεν θα έβγαινε ποτέ- ζητά από τη Βέτα (Ιωάννα Πηλιχού) μία χάρη.

Συγκεκριμένα λοιπόν η Βέτα έπιασε δουλειά στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και η Αλεξάνδρα της ζητά να γνωρίσει τον Σωτήρη Σπαθάρη, τον σκηνοθέτη του «Φως στο τούνελ» που έχει γίνει viral.

Η Αγγελική Νικολούλη ικανοποιεί το αίτημα της Χρύσας Ρώπα

Έτσι, η Αγγελική Νικολούλη θέλησε να ικανοποιήσει την ευχή της για αυτό και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο από το γλέντι με τους συνεργάτες της όπου ο σκηνοθέτης της χορεύει.

Όταν η Αγγελική Νικολούλη τραγουδούσε Βουγιουκλάκη στην εκπομπή Μπράβο Ρούλα

Το ραντεβού της με τους τηλεθεατές κάθε Παρασκευή στις 23.30 το βράδυ από τη συχνότητα του MEGA καθηλώνει τους τηλεθεατές, όχι μόνο με την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει τελευταία το Πανελλήνιο, αλλά γενικότερα η Αγγελική Νικολούλη σε κάθε “Φως στο τούνελ” προκαλεί παραλήρημα στο twitter και έχει φανατικούς οπαδούς που... πίνουν νερό στο όνομά της και λένε “Αγγελική και ξερό ψωμί”.

Η ίδια, σε συνέντευξή της στο YOU, έχει πει: “Όταν έχεις να κάνεις με τις ψυχές των ανθρώπων τα νούμερα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Δεν μένω, όμως, στα νούμερα γιατί, όπως έχω ξαναπεί, εάν κολλήσεις με αυτά και τα κάνεις οδηγό σου κινδυνεύεις να γίνεις και ο ίδιος “νούμερο””...

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Το μυστήριο πάντα τη γοήτευε, ενώ η μεγαλύτερη αδελφή της ήταν λάτρις της Αγκάθα Κρίστι. Πού να φανταζόταν ότι μερικά χρόνια αργότερα θα είχε δίπλα της και θα καμάρωνε για την Ελληνίδα “Μις Μαρπλ” ή την Ελληνίδα “Αγκάθα Κρίστι”, που μεγάλωνε σπίτι τους – υποκοριστικά που της “κόλλησαν” οι συνάδελφοί της όταν την έβλεπαν να εργάζεται σκληρά ακόμα και τα Σαββατοκύριακα που εκείνοι ξεκουράζονταν. Ας θυμηθούμε κάποια αποσπάσματα από τη συνέντευξή της στο YOU τον Δεκέμβριο 2021 πριν από τη μεταγραφή της στο MEGA.

Έχεις τη μακροβιότερη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση. 26 χρόνια «Φως στο τούνελ», σχεδόν 1.000 εκπομπές, πολλές επιτυχίες ξεχασμένων υποθέσεων από την Αστυνομία. Θυμάσαι την πρώτη σου μέρα στο γύρισμα και πώς ένιωθες;

Μου ζητάς να γυρίσω κοντά 30 χρόνια πίσω, όταν εμφανίστηκα για πρώτη φορά στην τηλεόραση, στην εκπομπή «Χωρίς Μοντάζ» του Κώστα Χαρδαβέλλα. Το πρώτο ρεπορτάζ μου άφησε εποχή. Ανέβηκα στο αεροπλανάκι ενός ιερέα-πιλότου, κάπου στη βόρεια Ελλάδα, εντοπίσαμε από ψηλά μια χασισοφυτεία, ειδοποιήσαμε τις Αρχές και καταγράψαμε τους αστυνομικούς να την ξεριζώνουν. Για να συμβεί, όμως, αυτό έπρεπε να προσγειωθούμε στο πλησιέστερο αεροδρόμιο. Το μόνο διαθέσιμο ήταν ένα πρώην στρατιωτικό, με ανενεργό αεροδιάδρομο, γεμάτο λακκούβες. Εκεί να σε είχα… Δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή φόβο και γελούσα με τον κάμεραμαν που ούρλιαζε!

Έξω καρδιά!

Ποιος θα ξεχάσει τις εμφανίσεις της παλιότερα στα σόου της Ρούλας Κορομηλά! Η Νικολούλη δεν έχει διστάσει να τσαλακωθεί, να χορέψει και να τραγουδήσει, δείχνοντας την άλλη της πλευρά. Είναι μια γυναίκα αλέγκρα, που γίνεται η ψυχή της παρέας στο φιλικό της περιβάλλον υποστηρίζοντας μάλιστα ότι το γέλιο κάνει καλό.