Τρισευτυχισμένη η Μυριέλλα Κουρεντή - Απολαμβάνει τις πρώτες της διακοπές με τον Τζον

Η τρυφερή φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρισευτυχισμένη η Μυριέλλα Κουρεντή - Απολαμβάνει τις πρώτες της διακοπές με τον Τζον

Τις πρώτες της καλοκαιρινές διακοπές με τον Τζον Λυγνό περνά φέτος η Μυριέλλα Κουρεντή, λίγους μήνες μετά την συμμετοχή της στο Survivor 5. Η γνωστή ηθοποιός είχε δεχτεί έντονα σχόλια για την σχέση της με τον Τζον καθώς μέσα στο παιχνίδι αναπτύχθηκε ένα φλερτ με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Ωστόσο, η Μυριέλλα, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, είχε πει χαρακτηριστικά: «Με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε και συνεργάτες και έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Έχουμε τρομερή χημεία και αισθητική, υπάρχει κάτι, στο οποίο όμως δεν έχουμε βάλει ταμπέλα. Δεν είμαστε μαζί, ούτε ήμασταν. Με αυτό τον άνθρωπο έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, ονειρική».

Η φωτογραφία της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Τζον από τις διακοπές τους

Η ίδια λοιπόν δημοσίευσε σήμερα 1/7 μια φωτογραφία της με τον Τζον από την θάλασσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους καλό μήνα, ενώ πριν λίγο καιρό είχαν μοιραστεί μια εξίσου τρυφερή κοινή τους φωτογραφία.

Η φωτογραφία της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Τζον από τις διακοπές τους 

«Δεν ένιωθα ότι απατώ τον Τζον...»

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5 (δείτε εδώ με πόσα λεφτά έφυγε από το παιχνίδι) η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε στην εκπομπή Love it και αναφέρθηκε στην ιστορία που δημιουργήθηκε μέσα στο παιχνίδι ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Κατσαούνη, η οποία έληξε άδοξα, ενώ αποκάλυψε και όλη την αλήθεια για την περιβόητη σχέση της με τον Τζον Λυγνό.

Συγκεκριμένα η Μυριέλλα εξήγησε πως η σχέση που έχει με τον Τζον δεν είναι στην πραγματικότητα ερωτική ενώ ξεκαθάρισε πως ο λόγος για τον οποίο είπε ότι έχει σχέση πριν μπει στο παιχνίδι ήταν για να μην της κάνουν διαρκώς ερωτήσεις.

«Με τον Κατσαούνη δεν θα έκανα ποτέ κλικ αν ήμασταν από την αρχή στην ίδια ομάδα. Το φλερτ σε βγάζει από αδιέξοδα. Ο Κατσαούνης είναι ο άντρας που θα κάνει μια γυναίκα να νιώσει προστατευμένη. Το φλερτ με τον Γιώργο ξεκίνησε ως ανάγκη για να ξεφύγω από το παιχνίδι. Έχω γνωρίσει πολλούς αγρότες λόγω της γιαγιάς μου, ποτέ δεν ένιωθα κορίτσι της πρωτεύουσας.

Είπα ότι έχω σχέση για να με αφήσουν ήσυχη και να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό το πράγμα. Δεν είχα με τον Τζον τη σχέση που νομίζουν όλοι. Είχα τέτοια σχέση με τον Τζον που δεν ένιωθα ότι τον απατώ. Είχα νιώσει ότι ελκύω τον Βαλάντη και του είπα ότι έχω σχέση για να μην μου την πέσει.

Κάποιος είχε πει στον Γιώργο ότι έχω σχέση, αλλά δεν τον ένοιαζε, κι εκείνος είχε κοπέλα έξω. Έχω ψυχική ένωση με τον Τζον, είναι κάτι που δεν θα καταλάβαινε ο Κατσαούνης.

Είπα στον Κατσαούνη ότι επειδή αυτό που έχουμε πουλάει, καλύτερα να το προστατεύσουμε. Όταν του έδωσα το γράμμα απέφυγα το φιλί του, προσπαθούσα να τον ξεκόψω, αλλά εκείνος ήθελε. Έχω μετανιώσει για όσα έγιναν με τον Κατσαούνη, εκτέθηκα με έναν άνθρωπο που δεν μου άξιζε», είπε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή.