Παντρεύτηκε η Λάουρα Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι!

Λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύτηκε η Λάουρα Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι το απόγευμα της Παρασκευής 1/7 παντρεύτηκε!

Παντρεύτηκαν Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι

Ο πολιτικός τους γάμος πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, μιας και στην τελετή παρευρέθηκαν μόνο οι οικογένειές τους, αφού το ζευγάρι δεν ήθελε να γνωστοποιήσει την είδηση.

Μάλιστα, αμέσως μετά, η Λάουρα και ο Χρήστος διοργάνωσαν ένα baby shower party και προσκάλεσαν φίλους και συγγενέις για να γιορτάσουν αυτήν την ημέρα με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Πρωταγωνιστικό χρώμα ήταν το μπλε και το γαλάζιο, μιας και το μωράκι τους θα είναι αγοράκι.

«Θέλουμε σίγουρα να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Προγραμματίζουμε το θρησκευτικό κομμάτι, απλά μέχρι τότε θα γίνει η δέσμευση διαφορετικά για να είμαστε έτοιμοι για τον μικρό μας. Έχουμε υπόψη μας κάποιες ημερομηνίες τις οποίες προς το παρόν κρατάμε για εμάς. Πιστεύουμε όμως και οι δύο πολύ και θέλουμε να ενωθούμε ενώπιον του Θεού», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό η Λάουρα Νάργες, η οποία ωστόσο περνάει μια δύσκολη εγκυμοσύνη.

Baby Shower Ναργες Σαντικάι

''Γνωρίζουμε ήδη το όνομα του μωρού...''

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» συνάντησε την Λάουρα Νάργες, η οποία παραχώρησε κάποιες δηλώσεις. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε το πρωινό του Σαββάτου 11/6, προβλήθηκαν οι απαντήσεις που έδωσε στη δημοσιογράφο, σχετικά με τον Χρήστο Σαντικάι, την επισημοποίηση της σχέσης του, αλλά και τις ετοιμασίες για τον ερχομό του πρώτου τους μωρού.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας ενώ η μέλλουσα μανούλα φροντίζει να μας τροφοδοτεί συχνά με αναρτήσεις με την κοιλίτσα της στο instagram.

«Αισθάνομαι πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν. Επιτέλους μπορώ να απολαύσω τη φάση της εγκυμοσύνης. Ετοιμάζουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας με το Χρήστο, αλλά δε λέμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες. Θα το τακτοποιήσουμε το ζητούμενο», είπε.

«Το παιδικό δωμάτιο το ετοιμάζουμε σιγά – σιγά. Ελπίζω να κάνουμε πέντε παιδιά. Αλλιώς το λιγότερο τρία. Ξέρουμε το όνομα που θα δώσουμε στο μπέμπη μας από τον πρώτο μήνα. Δε θα το πούμε ακόμα, θα είναι ένα όνομα που δεν υπάρχει στην οικογένεια, αλλά είναι σημαντικό για την Ελλάδα. Στην οικογένειά μου ανακοινώσαμε μαζί με το Χρήστο την εγκυμοσύνη. Αισθάνομαι τέλεια που σε λίγο καιρό θα με φωνάζουν μαμά».

Η Λάουρα Νάργες αναφέρθηκε τέλος και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της τους πρώτους μήνες.

«Ήταν πολύ δύσκολη η εγκυμοσύνη μου τους πρώτους μήνες. Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να τους έρθει εύκολα. Είχα άγχος αν θα πάθει τίποτα το μωρό και κάναμε συχνά εξετάσεις. Το μωρό είναι μια χαρά. Από τη στιγμή που είναι εντάξει το μωρό, αντέχω. Δε με ένοιαζε το φύλο του μωρού, αλλά το ένιωθα ότι θα είναι αγόρι από την πρώτη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.