«Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα σε...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Λάουρας Νάργες για την εγκυμοσύνη της

Ήταν δύσκολο το πρώτο τρίμηνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα σε...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Λάουρας Νάργες για την εγκυμοσύνη της

Το μεσημέρι της Πέμπτης 9/6 η Λάουρα Νάργες εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημοσίως μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και οι δύο γυναίκες μίλησαν για την περίοδο της εγκυμοσύνης τους, και τους πρώτους δύσκολους μήνες. (δείτε εδώ το απίστευτο σκηνικό που έγινε όταν μπήκε η Λάουρα στο πλατό).

Η συγκινητική εξομολόγηση της Λάουρα Νάργες για την εγκυμοσύνη της

«Βρε άτιμη, μας έλεγες για το πόσο ευτυχισμένη είσαι, πόσα πράγματα ένιωσες από τη πρώτη στιγμή που τον γνώρισες… Ήσουν έγκυος και δεν μου το έλεγες; Πες την αλήθεια, το μάτι της Ελένης βλέπει πίσω από τις βλεφαρίδες σου!», της είπε η παρουσιάστρια.

Τότε η Λάουρα Νάργες αποφάσισε να εκμυστηρευτεί τους φόβους της. «Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου. Έπρεπε να δουλέψω πολύ να φύγουν οι δαίμονες της παιδικής και εφηβικής ηλικίας, του απογαλακτισμού… Ήταν σκληρή δουλειά και συνεχίζω. Όταν έφτασα σε καλό επίπεδο ήρθε και ο άνθρωπος που έπρεπε να έρθει.

Όταν μαθαίνεις να μην εθελοτυφλείς και να μην λες ψέματα στον εαυτό σου, να έχεις αυτή την αηδιαστική ειλικρίνεια, αυτό συμβαίνει μόνο όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με σένα σε έναν καθρέφτη και τα βγάζεις όλα, τα καλά και τα πολύ κακά, όπου εκεί είναι η πρόκληση».

Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε πως βίωσε άσχημα τους πρώτους μήνες της κύησής της, καθώς έπασχε από υπερέμεση. Η Ελένη Μενεγάκη εκμυστηρεύτηκε πως το πρώτο τρίμηνο για εκείνη ήταν δύσκολο και μάλιστα χαρακτήρισε τον εαυτό της «φουλ παραξενίδου» εκείνο το διάστημα.

«Το θέλαμε πάρα πολύ! Ξέραμε από τον πρώτο μήνα πόσα παιδιά θα κάνουμε και πως θα τα λέμε. «Δεν ξέρεις πότε θα δεις φως στο τούνελ. Μπορεί να κρατήσει τρεις μήνες, μπορεί πέντε μήνες… Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο για να συνέλθω. Το κόλπο για να σωθώ ήταν να με στείλει ο γιατρός μου σε ομοιοπαθητικό και με έσωσε ο βελονισμός».

«Ανυπομονώ για το νέο ρόλο της μαμάς. Θέλω να το ζήσω, θέλω να είμαι η μαμά, η γυναίκα που θα φροντίσει τον άντρα της», κατέληξε η μέλλουσα μανούλα.

«Νοσηλεύτηκα για τρεις μέρες»

Την πιο ξεχωριστή και όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Λάουρα Νάργες καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει μαμά για πρώτη φορά και θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Το αγαπημένο ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού και μίλησαν φυσικά για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, με την εκπομπή Mega Καλημέρα να παίζει το πρωί της Πέμπτης 9/6 απόσπασμα από την εν λόγω συνέντευξη.

Μάλιστα, η Λάουρα αποκάλυψε και τις δυσκολίες που πέρασε στην αρχή της κύησης, καθώς αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για τρεις μέρες, κάτι που είχε αναφέρει και ο τραγουδιστής πριν μερικές μέρες.

«Θέλαμε να κάνουμε παιδί από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Η Λάουρα μου έκανε το κλικ από την πρώτη στιγμή που την είδα» είπε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι με την Λάουρα Νάργες να προσθέτει: «Θέλουμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί, να ενωθούμε ενώπιων του Θεού. Έχω μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, νοσηλεύτηκα για τρεις μέρες. Ο Χρήστος μου κρατούσε όλη μέρα το χέρι και με έκανε μπάνιο».