Με ψιλοτάκουνα και μίνι - Η πρώτη εμφάνιση της Λάουρα Νάργες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Ο επικός διάλογος με την Ελένη Μενεγάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με ψιλοτάκουνα και μίνι - Η πρώτη εμφάνιση της Λάουρα Νάργες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, όμως προς το παρόν δεν είχε κάνει καμία δημόσια εμφάνιση. Ο λόγος για την Λάουρα Νάργες, η οποία πήρε την απόφαση να εμφανιστεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και να ταράξει το τηλεοπτικό κοινό, φορώντας ένα μίνι φόρεμα.

Η εγκυμονούσα Λάουρα στην Ελένη Μενεγάκη

«Περιμένουμε αγοράκι. Είμαι τρελά ευτυχισμένη», αναφώνησε η Λάουρα και η παρουσιάστρια «έλιωσε» και της χάιδευε την κοιλιά.

Η Ελένη έκανε ότι περνά από το χέρι της για να νιώθει πιο άνετα η εγκυμονούσα καλεσμένη της, η οποία φορούσε και ψιλοτάκουνα παπούτσια. Κάποια στιγμή η Λάουρα την ρώτησε: «αν δεν σε πειράζει θα τα βγάλω…» και της απάντησε η Ελένη: «Να τα βγάλεις. Και εγώ τα έβγαλα»!

Όταν η μέλλουσα μανούλα έβγαλε τα ψηλοτάκουνα, η Ελένη τις έδωσε ένα μαξιλάρι να βάλει τα πόδια της πάνω και η Λάουρα ξέσπασε σε γέλια για αυτή την κίνηση.

Έγκυος Λάουρα Νάργες

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Λάουρα Νάργες για την εγκυμοσύνη της

Την πιο ξεχωριστή και όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Λάουρα Νάργες καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει μαμά για πρώτη φορά και θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Το αγαπημένο ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού και μίλησαν φυσικά για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, με την εκπομπή Mega Καλημέρα να παίζει το πρωί της Πέμπτης 9/6 απόσπασμα από την εν λόγω συνέντευξη.

Μάλιστα, η Λάουρα αποκάλυψε και τις δυσκολίες που πέρασε στην αρχή της κύησης, καθώς αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για τρεις μέρες, κάτι που είχε αναφέρει και ο τραγουδιστής πριν μερικές μέρες.

«Θέλαμε να κάνουμε παιδί από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Η Λάουρα μου έκανε το κλικ από την πρώτη στιγμή που την είδα» είπε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι με την Λάουρα Νάργες να προσθέτει: «Θέλουμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί, να ενωθούμε ενώπιων του Θεού. Έχω μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, νοσηλεύτηκα για τρεις μέρες. Ο Χρήστος μου κρατούσε όλη μέρα το χέρι και με έκανε μπάνιο».