Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Στο νοσοκομείο ακόμα ο Πέτρος Φιλιππίδης - Η πρώτη αντίδραση όταν έμαθε για την αποφυλάκισή του

Τι αποκάλυψε ο συνήγορός του

Στο νοσοκομείο ακόμα ο Πέτρος Φιλιππίδης - Η πρώτη αντίδραση όταν έμαθε για την αποφυλάκισή του
News 01.07.2022 22:25
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Πέτρος Φιλιππίδης όπως έγινε γνωστό νωρίτερα αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους και αναμένει την έγκριση των γιατρών για να πάρει εξιτήριο, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη. Ο ίδιος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και πριν από λίγες ώρες τον επισκέφθηκαν η σύζυγος και ο γιος του, καθώς και ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η αντίδραση του Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του

Ο τελευταίος ενημέρωσε τον ηθοποιό για την απόφαση του δικαστηρίου και όπως χαρακτηριστικά είπε σε δηλώσεις του στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, ο ηθοποιός δεν τον πίστευε ενώ μόλις συνειδητοποίησε τι άκουσε, ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς.

«Του ανακοίνωσα το αποτέλεσμα. Δεν το πίστευε. Του το είπα δυο τρεις φορές. Όταν το συνειδητοποίησε έκλαιγε σαν μικρό παιδί. Δεν μου είπε τίποτα μόνο λυγμούς» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Να σημειωθεί πως μόλις η είδηση της αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη έγινε γνωστή, το αντίστοιχο hashtag με το επίθετό του, ανέβηκε στην πρώτη θέση του twitter με τους χρήστες να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για την απόφαση του δικαστηρίου.

Τα σχόλια στο Twitter για την αποφυλάκισή του

Όπως ήταν αναμενόμενο, το χάσταγκ #Φιλιππιδης μέσα σε λίγη ώρα έφτασε στις πρώτες θέσεις στα trends, με χιλιάδες χρήστες να ξεσπούν για την ελληνική δικαιοσύνη, μιας κι ένας άνθρωπος που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες αποφυλακίζεται.

Τα σχόλια στο Twitter για την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη 3Τα σχόλια στο Twitter για την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη 4Τα σχόλια στο Twitter για την αποφυλάκιση του Πέτρου ΦιλιππίδηΤα σχόλια στο Twitter για την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη 2

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κρίσιμες ώρες για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο για...

«Είναι σοβαρή η κατάσταση...» - Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη για το ισχαιμικό

Share