Τρελά ερωτευμένος ο Γιώργος Σαμπάνης - Η φωτογραφία που δημοσίευσε με την Ιωάννα Σαρρή από τα MAD VMA 2022

"Λιώνει" για πάρτη της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρελά ερωτευμένος ο Γιώργος Σαμπάνης - Η φωτογραφία που δημοσίευσε με την Ιωάννα Σαρρή από τα MAD VMA 2022

Την πιο όμορφη περίοδο διανύει ο Γιώργος Σαμπάνης, μιας και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Ιωάννας Σαρρή, η οποία μάλιστα πρωταγωνιστεί και στα δύο τελευταία του video clip.

Το ζευγάρι φαίνεται τρελά ερωτευμένο και πλέον δεν κρύβουν λεπτό την σχέση τους. Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής 1/7 προβλήθηκαν τα MAD VMA 2022 μέσα από την συχνότητα του MEGA, στα οποία εμφανίστηκε φυσικά κι ο Γιώργος Σαμπάνης.

Με αφορμή λοιπόν τα βραβεία, ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες από την μουσική βραδιά, μια εκ των οποίων είναι μαζί με την Ιωάννα Σαρρή.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιώργος Σαμπάνης με την Ιωάννα Σαρρή από τα MAD VMA 2022

«Σε λίγα λεπτά στο @megatvcom ! Σας ευχαριστώ για το βραβείο, την αγάπη, την στήριξη, τον @a_rammos για το ντουέτο μας, την ομάδα μου και την εταιρία μου για την στήριξη. Και φυσικά όλους εσάς..!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαμπάνης στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιώργος Σαμπάνης με την Ιωάννα Σαρρή από τα MAD VMA 2022

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Σαμπάνη μετά το τροχαίο και το σχόλιο για τη Σαρρή

Ο Γιώργος Σαμπάνης βγήκε μέσω skype στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται με αφορμή το ταξίδι του στο εξωτερικό και μίλησε για το νέο του βίντεο κλιπ στο οποίο θα πρωταγωνιστεί και πάλι η σύντροφός του, Ιωάννα Σαρρή.

Ο τραγουδιστής επίσης, αναφέρθηκε στο τροχαίο που είχαν πριν από μερικές ημέρες. Η σύγκρουση ήταν πάρα πολύ δυνατή και οι φωτογραφίες από το αυτοκίνητο είναι σοκαριστικές.

«Ο Θεός είναι πολύ μεγάλος. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί και εμείς και τα άλλα κορίτσια… Δε θέλω να πω λεπτομέρειες γιατί περιμένουμε να βγει η αναφορά της τροχαίας. Ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει αλλά δε θέλω να το πω στον αέρα. Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση απλά επειδή διάβασα διάφορα και γράφτηκαν διάφορα, θα δείξει η τροχαία τι και πως.

Γράφτηκαν πράγματα που δεν ισχύουν. Απέφυγα τόσες μέρες να βγω να το συζητήσω δημόσια γιατί δεν είναι καλό. Όταν σώζεσαι από θαύμα απλά κάνεις τον σταυρό σου και λες “Δόξα τω Θεώ” που σωθήκαμε, δεν κοιτάς κάτι άλλο» είπε για το τροχαίο.

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε αν θα μπει στο πλάνο η Ιωάννα για να τους χαιρετήσει. «Έχει κοκκινήσει σαν το παντζάρι η Ιωάννα δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει πάει σε ένα παγκάκι και κάθεται δεν ακούει τίποτα», απάντηση ο τραγουδιστής.