Αναστάτωσε το instagram η Μαρίνα Πατούλη: Πόζαρε με καυτό φόρεμα φανερά αδυνατισμένη

"Βροχή" τα likes

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αναστάτωσε το instagram η Μαρίνα Πατούλη: Πόζαρε με καυτό φόρεμα φανερά αδυνατισμένη

Η Μαρίνα Πατούλη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη περίοδο λοιπόν την βλέπουμε να βιώνει μια αρκετά ευχάριστη περίοδο τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της. Όπως είναι λοιπόν γνωστό η ίδια βρίσκεται στην Μύκονο όπου δεν χάνει λεπτό από το να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα.

Αναμφίβολα είναι μια αρκετά εντυπωσιακή γυναίκα. Έτσι λοιπόν, όπως θα δείτε στην παρακάτω η ίδια ποζάρει μέσα από το μαγαζί της. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω το στυλ της είναι αρκετά ιδιαίτερο.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Ανάρτηση Μαρίνας Πατούλη

Φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη από όταν ήταν δασκάλα

Η Μαρίνα Πατούλη μπορεί τώρα να είναι επιχειρηματίας με κατάστημα στην Μύκονο να έχει ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά να είναι και πρόεδρος της Unesco βορείων προαστίων, ωστόσο, έχει σπουδάσει φιλόλογος και κάποτε δίδασκε σε σχολεία. Μάλιστα, υπήρξε και καθηγήτρια της Κατερίνας Καινούργιου.

Θέλοντας λοιπόν, να ευχηθεί στα παιδιά καλή επιτυχία για τις εξετάσεις που έχουν ξεκινήσει, έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία από την εποχή που ήταν δασκάλα και έκανε μάθημα στους μαθητές.

«Από σήμερα ένας προσωπικός αγώνας για τη διεκδίκηση μιας θέσης στην ανώτατη εκπαίδευση μπαίνει στην τελική ευθεία του. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που μέσα από τον στίβο των πανελλαδικών εξετάσεων θέλουν να κάνουν τη μετάβαση από τη μαθητική στη φοιτητική ζωή βάζοντας τα θεμέλια για την κατάκτηση νέων στόχων στο πλαίσιο μιας ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας.

Πρόκειται για μια πρόκληση ζωής, ένα πεδίο διάκρισης που ανοίγει νέους δρόμους γνώσης και εμπειριών. Όλοι εμείς, οι δικοί τους άνθρωποι, οι καθηγητές τους είμαστε στο πλευρό τους, μοιραζόμαστε τις αγωνίες τους, την υπερηφάνεια και τη χαρά για τις επιτυχίες τους, αγωνιζόμαστε μαζί τους για ένα μέλλον με καλύτερες προοπτικές», έγραψε χαρακτηριστικά και όπως θα δείτε μπορεί να μην διαφέρει πάρα πολύ εμφανισιακά τότε με σήμερα, ωστόσο έχει πιο κοντά μαλλιά και μικρότερα χείλη, αφού τότε δεν ήταν της μόδας το υαλουρονικό αλλά το περίγραμμα.