Δεν άφησε τίποτα στην φαντασία η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου - Σούσουρο με την ανάρτηση της Γαίας

Αναστάτωσε το instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν άφησε τίποτα στην φαντασία η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου - Σούσουρο με την ανάρτηση της Γαίας

Η Γαία Μερκούρη διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μπορεί η ίδια όσο και ο αγαπημένος της σύντροφος, Άγγελος Λάτσιος να είχαν αποφασίσει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους ωστόσο πλέον δεν κρύβουν το γεγονός πως είναι αρκετά ερωτευμένοι.

Μάλιστα, το ζευγάρι αρκετά συχνά επισκέπτεται την Άνδρο όπου περνούν ξέγνοιαστες στιγμές καθώς στο εν λόγω νησί ο πατριός του 19χρονου έχει ξενοδοχειακή μονάδα (δείτε εδώ πόσο κοστίζει μια βραδιά).

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Γαία Μερκούρη "έριξε" το instagram καθώς όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω πόζαρε με μαγιό στην θάλασσα ενώ αυτό που δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητο είναι το γεγονός πως έχει ένα αρκετά καλλίγραμμο σώμα.

Η ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη στην Άνδρο

Η ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη

Γαία Μερκούρη - Διακοπές στην Άνδρο

Με τι θέλει να ασχοληθεί η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι ένα νεαρό και πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους, περνούν τις περισσότερες μέρες τους μαζί, ενώ ο ένας δείχνει να έχε βρει στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, η Γαία πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί για λίγο από τα social media και έτσι έκλεισε τον προσωπικό της λογαριασμό ωστόσο σύντομα τον άνοιξε ξανά.

Τόσο ο Άγγελος Λάτσιος όσο και η Γαία Μερκούρη είναι πολύ ελεύθερα πνεύματα και έτσι οι δυο τους έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με κάτι αρκετά δημιουργικό.

Η Γαία Μερκούρη, ιδανικά, θα ήθελε να ακολουθήσει σπουδές στον χώρο της τέχνης και συγκεκριμένα να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία. Μάλιστα, μοιάζει ήδη να ρέπει προς αυτή την κατεύθυνση, έτοιμη να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

Τον τελευταίο καιρό φήμες που διαδίδονται με ταχύτητα φωτός στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αναφέρουν πως η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, γιου της Ελένης Μενεγάκη, Γαία Μερκούρη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Άγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη