Αγαπημένος τραγουδιστής θα γίνει πρώτη φορά μπαμπάς και το ανακοίνωσε με το υπερηχογράφημα

«Αγάπη μου.... Ζωή μου, σε ευχαριστώ για το πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγαπημένος τραγουδιστής θα γίνει πρώτη φορά μπαμπάς και το ανακοίνωσε με το υπερηχογράφημα

Γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε με μια φωτογραφία με την σύντροφό του και το υπερηχογράφημα, πως θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, 2 περίπου χρόνια μετά το γάμο τους. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Αυτός ο τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς

Ο λόγος για τον Σταύρο Κωνσταντίνου τον νικητή του Super Idol 2004 και τη σύντροφό του Έλενα Ανδριάδου. Η εγκυμονούσα διανύει τους πρώτους μήνες κύησης και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη.

«Αγάπη μου... Ζωή μου, σε ευχαριστώ για το πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου! Σαν σήμερα πριν 2 χρόνια σε παντρεύτηκα και αυτό ήταν το όνειρο μας! Σήμερα, την ίδια ημερομηνία με κάνεις τόσο χαρούμενο και το όνειρο μας βγήκε! Σε λατρεύω ψυχή μου! Χρόνια μας πολλά και τα καλύτερα έρχονται με αυτό το πλασματάκι!! Σ’ αγαπώ πολύ και θα είμαι πάντα δίπλα σας στα εύκολα και στα δύσκολα της Ζωής, πάντα με χαμόγελο» έγραψε στη λεζάντα ο Σταύρος Κωνσταντίνου, αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνη, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη πως μαμά θα γίνει και γνωστό μοντέλο.

Σταύρος Κωνσταντίνου πατέρας

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου "δίνει" τον Ηλία Ψινάκη

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή Με αγάπη Χριστιάνα τη Δευτέρα 21/3 και αποκάλυψε πως το τέλος της συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος μάλιστα ετοιμάζει βιβλίο και σειρά, ήταν από τις πιο σοφές αποφάσεις του.

Ο ίδιος επισήμανε πως αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες και απορρίψεις στον χώρο, αλλά τις αντιμετώπισε και προχώρησε παρακάτω, ενώ για τον Ηλία Ψινάκη ανέφερε πως ένιωθε απλά σαν ένα στρατιωτάκι που ακολουθούσε τις εντολές του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Στην αρχή δεν ήμουν μπασμένος στον χώρο ώστε να ξέρω τις παγίδες, τα προβλήματα και κάποια ήρθαν και με βρήκαν. Έφαγα κάποια χαστούκια, έπεσα κάτω αλλά ξανασηκώθηκα. Τα «χαστούκια» που τρως, ένα μάθημα σου αφήνουν να μην εμπιστεύεσαι κανένα και να μην ακούς το “θα”. Να περιμένεις να γίνουν πράξη για να ενθουσιαστείς. Την περίοδο, που ήμουν με τον Ηλία Ψινάκη, ζούσα μέσα σε μια γυάλα. Ότι πούνε κι ότι κάνουν κι εγώ ήμουν ένας στρατιώτης».