Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Δέσποινα Μοιραράκη: «Η νόσος προχωρούσε, εκείνος...» - "Τσακίζει" κόκαλα μετά την κηδεία του συζύγου της

«Απαγορεύεται να μας λυπούνται»

Δέσποινα Μοιραράκη: «Η νόσος προχωρούσε, εκείνος...» -
News 02.07.2022 09:45
Από Ελένη Ζουγανέλη

Τις πιο άσχημες στιγμές στη ζωή της περνάει η Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς ο σύζυγος της Γιάννης Κοντούλης σε ηλικία 58 ετών έφυγε από τη ζωή μετά από δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Οι εικόνες από την κηδεία του είναι σπαρακτικές.

Μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη, η "βασίλισσα των χαλιών" εξομολογήθηκε πως ο σύζυγός της διαγνώσθηκε με καρκίνο στην αμυγδαλή το 2018 και αφορμή για να μην γίνει γνωστός ο γολγοθάς που περνούσε ήταν η καραντίνα και η απαγόρευση κυκλοφορίας, αφού βοήθησε στο να μην κυκλοφορεί και τον βλέπουν.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Μοιραράκη για τον Κοντούλη

«Μας είπαν οι γιατροί: “Μη σας ανησυχεί, είναι κάτι αντιμετωπίσιμο” και ξεκίνησε αμέσως χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Μάλιστα, την ώρα που το διαπίστωσε, που του ήρθαν στο mail του τα αποτελέσματα της βιοψίας, είχα τη μεγάλη έκθεση στο Hilton και δεν μου είπε απολύτως τίποτα.

Μόλις τελείωσε η έκθεση και ήρθαμε στο σπίτι μας, μου το ανακοίνωσε. Είπαμε και οι δύο ότι θα το ξεπεράσουμε μαζί, κοιταχτήκαμε στα μάτια, αγκαλιαστήκαμε. Υποσχεθήκαμε να μην το μάθει κανείς. Δεν θέλω να με λυπάται κανείς, δεν θέλω να μας λυπάται κανείς. Απαγορεύεται να μας λυπούνται.

Η περιπέτεια ξεκίνησε και σιγά σιγά εξελισσόταν σε έναν Γολγοθά. Η νόσος προχωρούσε, κάναμε θεραπείες, χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες, άρχισε να χάνει κιλά, αλλά για εμάς το μεγάλο δώρο εκείνη τη στιγμή ήταν ότι ήρθε στην Ελλάδα ο κορονοϊός και άρχισε η καραντίνα και η απαγόρευση κυκλοφορίας. Αυτό μας βοήθησε υπερβολικά, καθώς δεν κυκλοφορούσαμε και δεν μπορούσε κανείς να τον δει από κοντά.

Φωτογραφίες από την κηδεία του Γιάννη Κοντούλη 2

Έτσι πέρασαν δυόμισι χρόνια μέχρι τα μέσα του 2021. Η νόσος προχωρούσε, εκείνος γνώριζε τα πάντα, αλλά είχε τεράστια θέληση και δίψα για ζωή. Πέρυσι, την 1η Ιουνίου, πήγαμε στη Μύκονο για να γιορτάσουμε τα δέκα χρόνια επετείου του γάμου μας. Από τον Σεπτέμβριο άρχισε η φθίνουσα πορεία. Ξεκίνησαν οι εγχειρήσεις στον εγκέφαλο, μετά έκανε στο έντερο.

1η Μαΐου του 2022 ήταν τα γενέθλιά μου και με ρώτησε τρεις μέρες πριν: “Δεσποινούλα, δεν θα πάμε στον Ωρωπό, στο σπίτι μας, να γιορτάσουμε τα γενέθλιά σου, όπως κάθε χρόνο”; Και του είπα: “Γιαννάκη μου, είμαι πολύ κουρασμένη, καλύτερα να το αποφύγουμε”. Με ρώτησε: “Γιατί; Συμβαίνει κάτι; Υπάρχει κάτι που μας κωλύει”; Πήγαμε τελικά και κάναμε τα γενέθλιά μου με τους γονείς μου, τα παιδιά μου και τους κουμπάρους μας.

Μου λείπει η παρουσία του, η στήριξή του, το αγέρωχο ανάστημά του, το βλέμμα του που ήταν γεμάτο αγάπη, θαυμασμό και προστασία για μένα. Με συνόδευε παντού και ποτέ δεν με άφηνε. Δεν ξέρω γιατί μου τον στέρησε ο Θεός αυτόν τον άνθρωπο» εξομολογήθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Ο σπαρακτικός επικήδειος της στην κηδεία

Η Δέσποινα Μοιραράκη αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη, το πρωί της Τετάρτης 29/6. Στο πλευρό της στάθηκαν τα παιδιά της, αλλά και η μητέρα του συζύγου της η οποία αναγκάστηκε να θάψει το γιο της.

Ο επικήδειος ράγισε και τις καρδιές των πιο σκληρών! Τα λόγια της πρόβαλε η εκπομπή Super Κατερίνα στις 30/6 το πρωί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δέσποινα Μοιραράκη: Το κρυφό δράμα της

Δέσποινα Μοιραράκη: Η απόφαση του Star για το Cash or trash μετά τον θάνατο του συζύγου της

Share