Η ανάρτηση όλο νόημα της Βάσως Λασκαράκη - Έγινε γνωστό πως...

Το βιντεάκι την ώρα των γυρισμάτων για τη νέα σειρά του MEGA

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η ανάρτηση όλο νόημα της Βάσως Λασκαράκη - Έγινε γνωστό πως...

Το MEGA φαίνεται πως την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι αποφασισμένο να φέρει τα πάνω κάτω σε νούμερα τηλεθέασης καθώς πρόκειται να δούμε στο αέρα μια ακόμη νέα σειρά. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» όπου μια από τις πρωταγωνίστριες θα είναι και η Βάσω Λασκαράκη.

Η γνωστή ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει να μοιράζετε με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι λοιπόν, όπως θα δείτε παρακάτω η ίδια ήταν καθισμένη σε μια καρέκλα την ώρα που το πλατό για την σειρά ετοιμαζόταν προκειμένου να στηθεί λίγο πριν ξεκινήσουν.

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Λίγα λόγια για την υπόθεση της νέας σειράς του MEGA

Τρεις γυναίκες με το ίδιο όνομα, που δεν έχει καμία σχέση η μια με την άλλη, με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα και βιώματα, μπαίνουν στο επίκεντρο της ιστορίας. Οι πρώτες πληροφορίες για το σενάριο θέλουν την πρώτη Μαίρη, την οποία θα υποδυθεί η Κατερίνα Ζαρίφη να ζει στο Αιγάλεω. Είναι παντρεμένη κι έχει πεθερά την Πηνελόπη Πιτσούλη. Στήριγμά της είναι η καλύτερη της φίλη, π Βάσω Γουλιελμάκη, στην
οποία λέει τον πόνο της και τον καημό της.

Η δεύτερη Μαίρη, η Βάσω Λασκαράκη, ζει στη Φιλοθέη και ούτε ξέρει πού πέφτουν τα δυτικά προάστια αφού οι κύκλοι που κινείται είναι εντελώς διαφορετικοί. Σύζυγός της είναι ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς που φέτος παρακολουθήσαμε στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Η τρίτη, η Μαίρη Σταυρακέλη, είναι η κουλτουριάρα της παρέας και ζει επίσης στον κόσμο της.