Η φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου με λαχανί μπικίνι στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης

Στην παραλία η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου με λαχανί μπικίνι στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Άλλο τόσο περιμένει με ανυπομονησία και ο σεφ, κάτι που αποδεικνύει και το βίντεο που τον δείχνει σε συναυλία να χαϊδεύει την κοιλίτσα της.

Μετρώντας τις ημέρες αντίστροφα μέχρι να γεννήσει, η ηθοποιός απολαμβάνει τις βουτιές της στην θάλασσα, κάνοντας με προσοχή πάντα ηλιοθεραπεία.

Η φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου με μαγιό

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Χρύσα Μιχαλοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει με λαχανί μπικίνι.

Χρύσα Μιχαλοπούλου μαγιό

Θα βαφτίσει το παιδί πασίγνωστη παρουσιάστρια;

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα γίνει κουμπάρα. Στο παρελθόν η Ελένη Μενεγάκη είχε παντρέψει το Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου αλλά... δεν πήγε καλά αυτό (δείτε εδώ γιατί μάλωσαν) οπότε ελπίζουμε αυτή την φορά, αν ισχύει η είδηση και δεν πρόκειται απλά για φήμες, να πάει καλύτερα αυτή η κουμπαριά!

Πριν από λίγες ημέρες και ενώ το νέο της εγκυμοσύνης άρχισε να μαθαίνεται στην εκπομπή της Ελένης άρχιζαν να σχολιάζουν την... επιδημία που έχει πέσει στο MasterChef, καθώς ο ένας μετά τον άλλον, οι διάσημοι τηλεοπτικοί σεφ γίνονται γονείς.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την έκπληξή της με τα ευχάριστα νέα και δήλωσε: "Καλά ρε παιδιά, μας έπιασαν στον ύπνο όλοι οι κριτές του MasterChef. Ξέραμε μόνο για τον Κοντιζά και ξαφνικά διαβάζουμε για τον Ιωαννίδη έγινε πατέρας. Δεν είχα καταλάβει τίποτα, δεν ήξερα καν ότι έχει σχέση. Να είναι ευτυχισμένοι και να χαίρονται το μωράκι τους. Ο άλλος κριτής πάλι; Ο Κουτσόπουλος; Ο θείος περιμένει μωρό;".

Το σχόλιο της Ελένης φυσικά ήταν χιουμοριστικό όταν χρησιμοποίησε την λέξη "θείος" και η ίδια μετά το τέλος της εκπομπής, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Ciao, τηλεφώνησε στον Λεωνίδα για να τον συγχαρεί και να του εκφράσει την χαρά της, ενώ ήθελε να μάθει όλες τις λεπτομέρειες για τα σχέδια του ερωτευμένου ζευγαριού.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, συνομίλησαν για πολλή ώρα και η παρουσιάστρια είπε στον σεφ πόσο συμπαθητική βρίσκει στην σύντροφό του. Εκείνος από πλευράς του χάρηκε πολύ που του τηλεφώνησε και πάνω στην κουβέντα της ζήτησε να γίνει κουμπάρα του, βαφτίζοντας το παιδί τους.

Η Ελένη Μενεγάκη συμφώνησε αμέσως. Δεν είναι μόνο η συμπάθεια που τρέφει για το διάσημο σεφ και την σύντροφό του αλλά και το γεγονός ότι η ίδια, όπως είναι γνωστό αγαπάει πάρα πολύ τα παιδιά.

Οι δυο τους συμφώνησαν να βρεθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδας για τις λεπτομέρειες...

Μωρέ λες;