Νέα ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου με μαγιό - Η ονειρική φωτογραφία μέσα στη θάλασσα

Δεκάδες τα σχόλια από κάτω

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου με μαγιό -  Η ονειρική φωτογραφία μέσα στη θάλασσα

Πρόσφατα η Σίσσυ Χρηστίδου με τα παιδιά της, αποφάσισαν να πάνε για κάμπινγκ κάνοντας έτσι ολιγοήμερες διακοπές. Η παρουσιάστρια έχει αδυναμία στους δυο γιους της και της αρέσει να κάνουν διάφορες δραστηριότητες αλλά και ταξίδια μαζί. Μάλιστα, σε ένα από τα πρόσφατα στο εξωτερικό ήταν μαζί τους και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, έκανε διάφορες αναρτήσεις από τα πανέμορφα τοπία που επισκέφθηκαν. Ένα από αυτά ήταν μια σπηλιά μέσα στη θάλασσα.

Η φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου με μαγιό

«Χορευτό Πηλίου… πήρες την καρδιά και το μυαλό μας...», έγραψε στη λεζάντα της η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ την φωτογραφία με μαγιό συνόδευσαν και άλλες από τις ομορφιές της περιοχής.

Το κάμπινγκ που έμειναν με τα παιδιά της - Πόσο κοστίζει μια βραδιά

Ένα καμπινγκ αξέχαστο για τους παλιούς κατασκηνωτές και αλησμόνητο για τους νέους. Το νέο κάμπινγκ στο Χορευτό "Chorefto Camp" είναι ριζικά ανανεωμένο στην παλιά του θέση και φιλόξενο όσο ποτέ. Το Χορευτό είναι ένα όμορφο παραθαλάσιο χωριό του Αιγαίου κοντά στην Ζαγορά Πηλίου.

Η ιστορία του Χορευτού είναι στενά συνδεδεμένη με την ιστορία της Ζαγοράς καθώς το Χορευτό ήταν το ιστορικό λιμάνι της Ζαγοράς απ' οπου τα ξακουστά Ζαγοριανά Καράβια ξεκίνησαν την Ναυτιλιακή τους δραστηριότητα στην Ευρώπη και στην Ασία. Ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός για τους ταξιδιώτες, συνδυάζοντας ευχάριστα Βουνό και Θάλασσα μέσα σε ένα πλούσιο και βλαστώδες τοπίο ανάμεσα στις πιο όμορφες παραλίες του Ανατολικού Πηλίου. Η παραλία έχει μήκος 2,5χλμ και είναι γνωστή για την ανάλαφρη άμμο της και τα πεντακάθαρα νερά της.

Πήλιο camp

Πήλιο camp Χρηστίδου

Το camp αλλά και η γύρω περιοχή έχει να προσφέρει πολλές υπαίθριες δραστηριότητες. Κολύμπι σε γνωστές αλλα και λιγότερο κοσμικές παραλίες, θαλάσσιες εκδρομές, καγιάκ, θεματικές βραδιές και πάρτυ. Ιστιοπλοία, πεζοπορία και ποδηλασία Βουνού για τους πιο τολμηρούς.

Πήλιο camp τιμέςΠήλιο camp choreftoΧρηστίδου διακοπές γιοιΧρηστίδου παιδιά

Οι τιμές

Χρηστίδου πήλιο

Χρηστίδου κάμπινγκ