«Συγκλονιστική επιτροπή, συγχαρητήρια!» - Η όλο νόημα δήλωση της Ζενεβιέβ Μαζαρί για το GNTM 5

Λίγο μετά την επιστροφή της από το Asia Express

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Συγκλονιστική επιτροπή, συγχαρητήρια!» - Η όλο νόημα δήλωση της Ζενεβιέβ Μαζαρί για το GNTM 5

Την Ζενεβιέβ Μαζαρί πέτυχε ο τηλεοπτικός φακός του Χαμογέλα και Πάλι το Σάββατο 2/7, λίγες μέρες μόνο μετά την επιστροφή της από το ριάλιτι που θα προβληθεί τη νέα σεζόν Asia Express. H ίδια, παρότι έχει μιλήσει εκτενώς για το θέμα, σχολίασε εκ νέου τη νέα σύνθεση της κριτικής επιτροπής του GNTM, και μίλησε και για τους κριτές, με τα καλύτερα λόγια!

Οι δηλώσεις της Ζενεβιέβ που θα συζητηθούν

«Συγκλονιστική επιτροπή, συγχαρητήρια, πάρα πολύ καλή επιλογή. Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι έξω καρδιά φέρνει το ζάμαν φου, Παριζιάνος. Η Σοφία είναι το τώρα και το αύριο της μόδας και με αφορά και έχεις τη Βίκυ και τον Γιώργο κλασικές αξίες» ανέφερε.

Για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τη Σοφία Χατζηπαντέλη είπε: «Δεν με νοιάζουν τα σχόλια, ο κόσμος το προφανές θα κάτσει να σχολιάσει αλλά η Σοφία έχει τεράστια καριέρα».

«Με ρωτάτε συνέχεια για...» Η αγανάκτηση της στον αέρα του Happy Day

Το πρωί της Δευτέρας 9/5 η κάμερα του Happy Day την πέτυχε στο κέντρο της Αθήνας και είχε μιλήσει λίγο πριν αναχώρηση της, για το ταξίδι που θα κάνει στην Ασία με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, το ζευγάρι της στο Asia Express, ενώ αναφέρθηκε και στο GNTM. (Δείτε εδώ ποιος παίρνει τη θέση της Ζενεβιέβ στο GNTM)

«Με ρωτάτε συνέχεια για το GNTM, για απώλειες, για λύπη και τέτοια… Η ζωή είναι ωραία γιατί αλλάζεις και βλέπεις καινούργια πράγματα και έχεις καινούργιες εμπειρίες. Δεν είναι ότι έχασα κάτι. Έχω κερδίσει μια εμπειρία! Το GNTM ήταν μια απίστευτη εμπειρία, σεζόν με συγκλονιστικούς ανθρώπους που περάσαμε πάρα πολύ ωραία και τώρα πάμε για άλλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ για τη συμμετοχή της στο ταξιδιωτικό ριάλιτι σχολίασε: «Ο ρόλος που θα έχω στο Asia Express είναι κάτι που είναι πολύ κοντά σε μένα και όλες οι συζητήσεις που κάνουμε έχουν στόχο να μπορώ να δω εμένα μέσα σε αυτό».