Asia Express: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ζενεβιέβ Μαζαρί - Τι ανέφερε για τον φημολογούμενο καυγά Μαυρίδη με Δημηρόπουλο

Η κάμερα βρέθηκε στο αεροδρόμιο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Asia Express: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ζενεβιέβ Μαζαρί - Τι ανέφερε για τον φημολογούμενο καυγά Μαυρίδη με Δημηρόπουλο

Την Δευτέρα 27/6 επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί καθώς όπως όλα δείχνουν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Asia Express, και ήδη υπάρχουν κάποια μικρά spoiler σχετικά με το ποιος μπορεί να είναι ο νικητής.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ζενεβιέβ για το σκηνικό

Η κάμερα του Mega Καλημέρα, βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος, και την πρόλαβε λίγο μετά την άφιξή της, και φυσικά ερωτήθηκε για τον καβγά που λέγεται ότι πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Μαυρίδη και τον Λευτέρη Δημηρόπουλο, ενώ όπως έγινε γνωστό άλλο ζευγάρι αποβλήθηκε πριν βγει στον αέρα το σόου.

Η Ζεν φάνηκε πως δεν είχε ιδέα για το σκηνικό αυτό και πιο χαρακτηριστικά δήλωσε πως δεν έχει ιδέα και πως μάλλον ήταν κάπου αλλού όταν συνέβη αυτό.

Εκτός και ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Σε λίγο καιρό αναμένεται να βγει στον αέρα το πολυσυζητημένο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, “Asia Express” και ένας από τους παίκτες είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος μαζί με τον καλό του φίλο, Φίλιππο Ιωάννου ή αλλιώς Fipster, ενώ ήδη έχει αποκαλυφθεί ένα ζευγάρι το οποίο αποχώρησε πριν την ώρα του από το παιχνίδι...

Οι δυο άντρες βρίσκονται εδώ και 1,5 μήνα εκτός Ελλάδας για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ωστόσο επέστρεψαν σήμερα 27/6 στην Ελλάδα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε γνωστή την εν λόγω αποκάλυψη, μέσω από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Back to base», έγραψε χαρακτηριστικά και τον βλέπουμε να βρίσκεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Με αφορμή μάλιστα την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε στις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει.