«Ήθελα να τον τιμωρήσω για να είμαι...» - Η Έλενα Γκρέκου μιλά ανοιχτά για το χωρισμό της με τον Βαλάντη και αποκαλύπτει

«Δεν ήταν τόσο κοντά μας, που αυτό με ενοχλούσε»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ήθελα να τον τιμωρήσω για να είμαι...» - Η Έλενα Γκρέκου μιλά ανοιχτά για το χωρισμό της με τον Βαλάντη και αποκαλύπτει

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε συνέντευξη το πρωί του Σαββάτου 2/7 η Έλενα Γκρέκου, και η λαμπερή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αποστάσεις που πήρε από το επάγγελμά της λόγω μητρότητας, αλλά και για τον χωρισμό με τον Βαλάντη, τον οποίο στήριζε όσο ήταν στο Survivor.

Η εξομολόγησή της για τον Βαλάντη

«Προέκυψε το παιδί μου, αποστασιοποιήθηκα και μετά θέλησα να ξαναμπώ στη δουλειά αλλά τα βρήκα πολύ δύσκολα. Είχαν αρχίσει όλα τα ριάλιτι και υπήρχε πληθώρα τραγουδιστών, εγώ είχα χάσει τις επαφές με τον χώρο λόγω του ότι είχα επικεντρωθεί περισσότερο στο μεγάλωμα του παιδιού και, όταν χώρισα, ήταν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα διότι έπρεπε εκείνη την περίοδο να σταθώ στα πόδια μου. Ότι αφήνεις, σε αφήνει. Δεν είναι τυχαίο αυτό που λέγεται. Άφησα τη δουλειά και με άφησε».

«Δεν ήταν όλα ρόδινα από τότε που χωρίσαμε με τον Βαλάντη. Στις αρχές υπάρχει αυτό το ότι είμαι πληγωμένος. ο Βαλάντης δεν ήταν τόσο κοντά μας, που αυτό με ενοχλούσε πάρα πολύ γιατί θεωρώ ότι όταν χωρίζουν δυο άνθρωποι πρέπει λόγω του παιδιού να αφήσουν τον εγωισμό στην άκρη και να είναι κοντά. Δεν έγινε αυτό τότε και θύμωσα. Ήθελα να τον τιμωρήσω για να είμαι ειλικρινής» συμπλήρωσε η Έλενα Γκρέκου.

«Δεν υπάρχει προσωπικότητα»

Η Έλενα Γκρέκου ήταν η δεύτερη καλεσμένη της 1/6 εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου,The 2Night Show, μετά τον Μπουράκ Χακί. Η τραγουδίστρια έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον παρουσιαστή.

Μεταξύ αυτών, εξήγησε τους λόγους που απείχε από το τραγούδι και τον καλλιτεχνικό χώρο για αρκετά χρόνια, ενώ θυμήθηκε και τα πρώτα της βήματα στη μουσική. Μίλησε, επίσης, για το μονάκριβο γιο της που εδώ και έξι μήνες μένει μόνος του στην Καβάλα, αφού βρίσκεται σε μια σχολή πιλότων(όπως θα δείτε παρακάτω), ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το καλλιτεχνικό της επίθετο.

Η ίδια ανέφερε από πού το εμπνεύστηκε και τι σημαίνει. Αρχικά, προσπάθησε να κάνει καριέρα με το επίθετο της γιαγιάς της «Πασχαλίδου», ωστόσο αυτό μπέρδεψε τους φανς της, κι έτσι ξαναγύρισε στο Γκρέκου. Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως το «Γκρέκου» το έβγαλε μια συμμαθήτρια της στο σχολείο που ήξερε πως ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για τη νέα γενιά τραγουδιστών είπε: «Τώρα πια υπάρχει πληθώρα τραγουδιστών. Ανοίγεις το ραδιόφωνο και αναρωτιέσαι ποιος τραγουδάει. Δεν υπάρχει προσωπικότητα».