«Είναι πια...» - Ο Μπουράκ Χακί "σπάει" τη σιωπή του 2 χρόνια μετά τον χωρισμό του με τη Χαρά Παππά

Όλη η αλήθεια για την σχέση τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι πια...» - Ο Μπουράκ Χακί

Ο Μπουράκ Χακί βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης 1/6, με αφορμή την νέα σειρά του ANT1, Γέφυρα, στην οποία πρωταγωνιστεί, και πέρα από τον ρόλο του, αναφέρθηκε και στον γιο του με τον οποίο έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση. Μάλιστα, δεν άφησε ασχολίαστη την πολυσυζητημένη σχέση του με την πρώην παίκτρια του GNTM, Χαρά Παππά, καθώς υπήρχαν αρκετές φήμες περί επανασύνδεσης.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως επισκέφθηκε και ο γιος του την Αθήνα, μαζί με την πρώην γυναίκα του, και όλοι τους πήγαν και στην Θεσσαλονίκη, καθώς γενικότερα η Ελλάδα του αρέσει πολύ. Ο γιος του για την ηλικία του συμπεριφέρεται πολύ έξυπνα για την δημοσιότητα που λαμβάνει και ο ίδιος εξαιτίας του πατέρα του και το αποδεικνύει με τα λόγια του απέναντι στους δημοσιογράφους.

Όσον αφορά την πρώην σύντροφό του από την Ελλάδα η απάντησή του δείχνει πως δεν υπάρχει κακία ανάμεσά τους και πως πλέον διατηρούν φιλικές σχέσεις, όπως και με κάθε σύντροφο που είχε στο παρελθόν.

Η αποκάλυψη του Μπουράκ Χακί για την Χαρά Παππά

«Είναι 14 ετών, πολύ όμορφος, ξανθός και με μπλε μάτια. Ήρθε στην Αθήνα και με επισκέφτηκαν μαζί με την πρώην σύζυγό μου και μετά πήγαμε στην Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο. Το όνομά του είναι Ρουζγκιάρ. Όταν κλείσουν τα σχολεία κι εμείς τελειώσουμε τα γυρίσματα της σειράς, θα περάσουμε χρόνο στο κτήμα μας», είπε αρχικά για το παιδί του.

Και συμπλήρωσε: «Δεν του αρέσει καθόλου να τον βγάζουν φωτογραφία, ούτε βίντεο. Δεν ξέρω, ό,τι θέλει εκείνος. Όταν ήταν πολύ μικρός 2,5 ετών, του πήραν συνέντευξη, ρώτησαν τον Ρουζγκιάρ τι θα γίνει όταν μεγαλώσει κι εκείνος είπε στον δημοσιογράφο: “Δεν είδες την τελευταία μου συνέντευξη;” κι εκείνος είπε πως δεν την είδε. “Θα αποφασίσω όταν μεγαλώσω, επίσης δεν μου αρέσουν οι συνεντεύξεις”»

Στην ερώτηση του παρουσιαστή για το αν έχουν κλείσει οι "παλιές" αγάπες, απάντησε: «Όλες είναι φίλες μου πια» και δεν έδωσε συνέχεια.

«Αγαπάω πολύ τον ελληνικό λαό. Τον νιώθω πολύ κοντά μου, μου αρέσει να περνάω χρόνο εδώ. Νιώθω ελεύθερος, νιώθω χαρούμενος. Μπορώ να κάνω αυτά που θέλω. Αγαπώ πολύ τα μπουζούκια, αγαπώ την ελληνική μουσική. Για τον λόγο αυτό, όταν βρίσκω χρόνο χωρίς να ντραπώ ή χωρίς να φιλτράρω τις κινήσεις μου, προσπαθώ να περνάω πολύ ποιοτικά τον χρόνο μου εδώ», επισήμανε ακόμη.

Ερωτευμένη ξανά δυο χρόνια μετά τον χωρισμό της η πρώην παίκτρια του GNTM

Μέχρι κι ένα χρόνο πριν, το 2021 μιλούσε για εκείνη και τον γάμο που σχεδίαζαν. Η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους το καλοκαίρι του 2020 έπειτα από τριάμισι χρόνια σχέσης, όπως είπε ο Τούρκος ηθοποιός στο τουρκικό Μέσο TV100. Ο ίδιος ωστόσο διέψευσε το σενάριο ότι υπήρξε απιστία από την πλευρά του μοντέλου και πρώην παίκτριας του GNTM.

Οι δυο τους λίγο αργότερα προσπάθησαν για επανασύνδεση - καθώς έγινε γνωστό πως συναντιόντουσαν ξανά, κάτι που είχε επιβεβαιωθεί κι από τους δυο - αλλά δεν τα κατάφεραν. Σήμερα, δυο χρόνια μετά, το μοντέλο φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένο.

Η σχέση της πλέον μετρά παραπάνω από 6 μήνες και τα πρώτα stories έχουν... γίνει! Είναι τόσο ερωτευμένη, μάλιστα, που το "φωνάζει" με τις κινήσεις της καθώς τα σχόλια με καρδούλες δε λείπουν από τις αναρτήσεις του νέο τους συντρόφου εν ονόματι Στέφανο Τσαγκαράκη.

Χαρά Παππά νέος σύντροφος

Χαρά Παππά GNTM χωρισμός από μπουράκ

Πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγω και για... συγκατοίκηση! Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής το ζευγάρι είναι αχώριστο, κάθε μέρα όλη μέρα μαζί οπότε στις σκέψεις του υπάρχει έντονα το ενδεχόμενο να μείνουν στο ίδιο σπίτι αφού ο έρωτάς τους είναι φρέσκος και θέλουν να το ζήσουν στο 100%!

Τι συμβαίνει βρε παιδιά τώρα που καλοκαιριάζει; Παντού έρωτες! Πρώτα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (δείτε εδώ με ποιον), μετά η Χαρά... Ποιος άλλος θα ακολουθήσει άραγε;