Χατζηπαντελή ''κόβει'', Καγιά ''ράβει'': Μετά το σχόλιο για τους επικριτές της πήρε θέση στο πλάι της

Η λατρεμένη κριτής υποστήριξε τη συνεργάτιδά της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χατζηπαντελή ''κόβει'', Καγιά ''ράβει'': Μετά το σχόλιο για τους επικριτές της πήρε θέση στο πλάι της

Η νέα σεζόν του GNTM 5 είναι στα σκαριά και τηλεθεατές και δημόσια πρόσωπα προτού καν αρχίσει έχουν αρχίσει την κριτική, ιδίως όσον αφορά την επιλογή των νέων προσώπων για την κριτική επιτροπή. Τη μεγαλύτερη στοχοποίηση έχει δεχτεί η Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο με τα ενωμένα φρύδια, που έχει ακούσει ουκ ολίγα μη κολακευτικά σχόλια τόσο για την εμφάνιση όσο και για την καριέρα της. Μετά τη νέα ανάρτηση που έκανε η Βίκυ Καγιά πήρε θέση στο πλάι της σχολιάζοντας την αλλά και κάνοντας story μια φωτογραφία της.

Υπενθυμίζεται πως η Χατζηπαντελή έσπασε τη σιωπή της και έκανε μια ανάρτηση με την οποία θέλησε να απαντήσει στους επικριτές της τους οποίους χαρακτηρίζει ως ''τρόλς''. Τους υπενθύμισε με μερικά στοιχεία ποια είναι η ίδια και τι καριέρα έχει χαράξει, προκειμένου να σταματήσουν τις μεγαλοστομίες. Μεταξύ αυτών που την υποστήριξαν ήταν και η Καγιά.

Η αντίδραση της Βίκης Καγία μετά την απάντηση της Χατζηπαντελή στους επικριτές της

Η έμπειρη κριτής και μοντέλο αφού σχολίασε την ανάρτησή της με παλαμάκια έκανε και το story που θα δείτε παρακάτω:

Το story της Χατζηπαντελή

To story της Καγιά

Αποκάλυψε ότι διαφωνούν πολύ στα γυρίσματα

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης 29/6 η Βίκυ Καγιά για τις εξελίξεις στο GNTM και τις κόντρες που ακούγονται ότι υπάρχουν ανάμεσα στην κριτική επιτροπή και ειδικότερα μεταξύ εκείνης και της Σοφίας Χατζηπαντελή (διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ).

«Βρισκόμαστε στα bootcamp. Διαφωνούμε πολύ με την Σοφία αλλά κοίτα να δεις που άλλαξαν οι καιροί και έχω πει κι εγώ ναι σε τατουάζ. Θέλει η εποχή να δούμε πολλά».

Για τη διαφωνία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στο ότι υπάρχουν μοντέλα με τατουάζ που κάνουν καριέρα: «Εγώ δεν είπα ότι δεν υπάρχουν, είπα ότι δεν έχουν μεγάλη γκάμα καριέρας»

«Διαφωνήσαμε πάρα πολύ με τη Σοφία και με τον Τάσο και τον Γιώργο και μετά αγκαλιές».