''Κάποιο βράδυ μου 'χες πει πως...'': Τρελά ερωτευμένη ακόμα η Μεσσαροπούλου στην επέτειο της

Όσα αφιέρωσε στο σύζυγό της μαζί με μια φωτογραφία

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Κάποιο βράδυ μου 'χες πει πως...'': Τρελά ερωτευμένη ακόμα η Μεσσαροπούλου στην επέτειο της

Την Τίνα Μεσσαροπούλου την χαιρόμαστε καθημερινά ως συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day.
Η παρουσιάστρια έχει σήμερα επέτειο γάμου με τον σύζυγό της Γιώργο Μυλωνάκη και για να το γιορτάσουν έκανε μια ανάρτηση, στην οποία του χάρισε και μερικά πολύ όμορφα λόγια έρωτα, παρμένα από το Στέλιο Ρόκκο. Με τον σύζυγό της γνωρίστηκαν πριν χρόνια όταν δούλευαν μαζί στην απογευματινή και από τότε παραμένουν αχώριστη και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Πρόσφατα είδαμε και την κόντρα της με τον Φοίβο Παπαδάκη καθώς του είπε πως ακόμα έχει πολύ δρόμο να διανύσει μέχρι να μπει στην τηλεόραση και να καθιερωθεί. Δεν θεώρησε μάλλον και πολύ πετυχημένη την προσθήκη του από τον Γιώργο Παπαδάκη και ο δημοσιογράφος βέβαια δεν το άφησε και ασχολίαστο, όπως θα δούμε παρακάτω.

Η τρυφερή ανάρτησή της για την επέτειο γάμου της με τον Γιώργο Μυλωνάκη

Δημοσίευσε λοιπόν, μία φωτογραφία από τον γάμο τους και την συνόδευσε με την εξής αφιέρωση: «1/7/2006…Κάποιο βράδυ μου χες πει πως πρέπει να γεννήθηκα για σένα, μόνο για σένα…Και ‘γω σε πήρα αγκαλιά και χάθηκα στα μάτια σου τα μαγεμένα.. Κάποιο βράδυ μου χες πει πως δε μπορείς…να ζήσεις μια στιγμή χωρίς εμένα…Και γω δε μίλησα ξανά…γιατί στα χέρια μου είχα εσένα μόνο εσένα…Στελιος Ρόκκος -Έμεινα εδώ».

Φωτογραφία για την επέτειο Μεσσαροπούλου - Μυλωνάκη

Την δίκασε ο Φοίβος Παπαδάκης για την κριτική της

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Πέμπτης (30/6) ο Φοίβος Παπαδάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων θέλησε να απαντήσει με τον δικό του τρόπο στην Τίνα Μεσσαροπούλου που είπε για εκείνον ότι ο θησαυρός είναι τελικά άνθρακας.

Την ίδια στιγμή ο νεαρός δημοσιογράφος μίλησε και για τον πατέρα του ενώ αποκάλυψε αν θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του κάποια στιγμή.

«Πρώτη φορά τηλεόραση, είμαστε μια ομάδα δεμένη. Δίπλα στη Μάριον μαθαίνουμε πολλά πράγματα. Η πρόθεσή μου είναι να είμαι σε αυτή την ομάδα και του χρόνου, αλλά ακόμα δεν έχουμε κάνει την κουβέντα αυτή. Τα νούμερα τα κοιτάς, αλλά βέβαια είναι αρχή ακόμα, είμαστε μια νέα εκπομπή.

Επομένως πιστεύω ότι με τον καιρό θα κερδίσουμε και τα νούμερα γιατί γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά. Είμαι πολύ δεκτικός στην κριτική, την επιζητώ. Άλλο βέβαια η κριτική και άλλο οι χαρακτηρισμοί. Το άτομο που μου έκανε χαρακτηρισμούς, μου είναι αδιάφορο», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Συμβαίνει να με συγκρίνουν με τον πατέρα μου. Εγώ δε βιώνω τη σύγκριση. Άλλο ο Φοίβος Παπαδάκης, άλλο ο Γιώργος Παπαδάκης, άλλες εποχές. Δουλεύω σε site πάνω από 10 χρόνια, έχω δημοσιογραφική εμπειρία, και τώρα αποκτώ και τηλεοπτική εμπειρία.

Είμαι πάρα πολύ περήφανος που ο πατέρας μου είναι αυτός που είναι, και κυρίως για το τι μου έχει διδάξει ως πατέρας. Με τον πατέρα μου μιλάμε και ανταλλάσσουμε απόψεις και θέματα. Ο πατέρας μου καθημερινά μου δίνει συμβουλές, μου λέει μπράβο πολύ συχνά, όταν το αξίζω.

Μου φαντάζει πολύ μακρινό σενάριο να συνεργαστώ με τον πατέρα μου, να είμαστε στην ίδια εκπομπή… δεν νομίζω πως θα γίνει.

Ο πατέρας μου έλειπε από το σπίτι λόγω της δουλειάς, το σέβομαι, είναι μια δουλειά δύσκολη. Η μητέρα μου είναι πιο ήρεμη, μας βλέπει λιγότερο όλους πλέον», κατέληξε.