Κορμάρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Πόζαρε με μαγιό στο instagram και προκάλεσε "πανικό"

Είναι άκρως εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κορμάρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Πόζαρε με μαγιό στο instagram και προκάλεσε

Την Παρασκευή 1/7 έριξε αυλαία η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Αναμφίβολα το «Happy Day» είναι μια από τις πρωινές εκπομπές που έχει αρκετά χρόνια που είναι στον αέρα μιας και σημειώνει πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Πλέον η γνωστή παρουσιάστρια έχει άπλετο χρόνο προκειμένου να τον περάσει με την οικογένειά της μιας και όλη την χρονιά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δυσκολεύεται αρκετά.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια, διαθέτει ένα άκρως καλλίγραμμο σώμα. Έτσι λοιπόν, η ίδια μαζί με τα παιδάκια της έχε ξεκινήσει για τα καλά τα καλοκαιρινά μπάνια.

Οι αναρτήσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ανάρτηση

Ανάρτηση Σταματίνας Τσιμτσιλή

Την πολιορκούν δύο μνηστήρες - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το επαγγελματικό της μέλλον

Μπορεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή να βρίσκεται στον Alpha και στην εκπομπή «Happy Day» για 8 χρόνια, όμως αυτό δεν σταματά τα άλλα κανάλια από το να της κάνουν προτάσεις. Το πρωί της Παρασκευής 24/6 η παρουσιάστρια, με αφορμή τις συζητήσεις για το μέλλον της Φαίης Σκορδά, αποκάλυψε έχοντας εξασφαλίσει την θέση της και για την επόμενη σεζόν ποιο κανάλι την είχε προσεγγίσει.

«Εγώ πάντως που είχα συμβόλαιο με τον Alpha άσχετα που ανανέωσα εδώ είχα πρόταση από το Open από την Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Γιάννη Λάτσιο».

«Το να σου προτείνει κάτι ένα κανάλι ενώ είσαι δεσμευμένος δεν σημαίνει ότι θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στην υπάρχουσα συνεργασία σου. Σημαίνει ότι σε θέλει και σου λέει “αν άτι δεν πάει καλά και θελήσεις να προχωρήσεις…» συνέχισε.