Στιγμές ευτυχίας για την Βάσω Λασκαράκη - Η άκρως τρυφερή φωτογραφία με την κούκλα κόρη της, Εύα

«Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Βάσω Λασκαράκη - Η άκρως τρυφερή φωτογραφία με την κούκλα κόρη της, Εύα

Η Βάσω Λασκαράκη είναι φανερό πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη της, Εύα καθώς είναι αχώριστες. Η γνωστή ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μιας και της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, την ίδια από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να την δούμε σε νέα σειρά του MEGA, «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» καθώς τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Από την άλλη, φυσικά και δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία μαζί με την κόρη της.

Όπως θα δείτε παρακάτω, η μικρή Εύα ποζάρει μαζί με τον σκύλο της οικογένειας Όλαφ, ενώ η Βάσω Λασκαράκη έγραψε χαρακτηριστικά: «Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος... κι εσύ μιλάς για κάτι πράγματα μικρά».

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Στα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ είναι αναντίρρητα η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, οι οποίοι δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτά τους. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό γιόρτασαν την επέτειό τους από το γαμήλιο πάρτι στη Νάξο (δείτε εδώ επί την ευκαιρία το κοινό που είχε το νυφικό της στους δυο της γάμους).

Πριν από λίγες ώρες, η όμορφη ηθοποιός προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγό της τρία χρόνια μετά τον γάμο τους. Συγκεκριμένα, έχει δημοσιεύσει μια φωτογραφία του, στην οποία την έχει ταγκάρει και την έχει συνοδεύσει με μία καρδούλα αλλά και ένα emoji με ένα κοριτσάκι ερωτευμένο που κοιτάζει με αγάπη.

Να υπενθυμίσουμε πως η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος γνωρίστηκαν στην Κρήτη όταν η ηθοποιός ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Το ζευγάρι συναντήθηκε σε κοινή παρέα και έπειτα ο σεφ τής γνώρισε έναν άνθρωπο για να αγοράσει αυτοκίνητο.

undefined