Ελάχιστοι το πρόσεξαν - Το κοινό στοιχείο που είχαν τα νυφικά της Βάσως Λασκαράκη στους γάμους της με Τσιμιτσέλη και Σουλτάτο

Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελάχιστοι το πρόσεξαν - Το κοινό στοιχείο που είχαν τα νυφικά της Βάσως Λασκαράκη στους γάμους της με Τσιμιτσέλη και Σουλτάτο

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Λευτέρης Σουτλάτος είναι οι δύο άνδρες που έχουν σημαδέψει τη ζωή της Βάσως Λασκαράκη. Η ηθοποιός μετρά δύο γάμους, ενώ έχει αποκτήσει μία υπέροχη κόρη, την Εύα, καρπό του έρωτά της με τον πρώτο.

Σήμερα, η Βάσω Λασκαράκη είναι παντρεμένη και ευτυχισμένη με τον Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ έχει εξηγήσει πως θα ήθελε να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί.

Η σχέση της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη ξεκίνησε το 2009, στο πλαίσιο των γυρισμάτων της σειράς «Η Πολυκατοικία» όπου συμπρωταγωνιστούσαν. Μετά από 4 χρόνια σχέσης και συγκεκριμένα το 2013, έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της ηθοποιού, ενώ λίγους μήνες μετά, στις 24 Οκτωβρίου 2013 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Το διαζύγιό τους ανακοινώθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017 μέσα από δήλωση του δικηγόρου τους. Το 2019, η ηθοποιός ξαναέφτιαξε τη ζωή της και παντρεύτηκε με τον Λευτέρη Σουλτάτο στην Κρήτη. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης διατηρεί εδώ και χρόνια σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού.

Τι κοινό είχε το νυφικό της Βάσως Λασκαράκη στους δύο γάμους της με Τσιμιτσέλη και Σουτλάτο

Μπορεί οι δύο γάμοι να έγιναν με διαφορά 6 χρόνων, ωστόσο το στιλ της ηθοποιού δεν άλλαξε και τόσο πολύ. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, τόσο στον γάμο με τον Τσιμιτσέλη όσο και σε αυτόν με τον Σουλτάτο, η Βάσω Λασκαράκη έχει επιλέξει να φορέσει ένα πολύ απλό στράπλες νυφικό.

Γιάννης Τσιμιτσέλης Βάσω Λασκαράκη γάμος

Η μόνη διαφορά είναι ότι το νυφικό που έβαλε στον γάμο με τον Σουλτάτο έχει έναν ώμο, ενώ είναι σαν φούστα με μπλούζα.

Λασκαράκη Σουλτάτος γάμος

Ξανά μαζί Βάσω Λασκαράκη - Γιάννης Τσιμιτσέλης! Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA

Πρώτη και τελευταία φορά που είδαμε μαζί την Βάσω Λασκαράκη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην τηλεόραση ήταν στην σειρά "Πολυκατοικία" που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του MEGA από το 2008 εως το 2011. Από την περίοδο εκείνη αλλά και το διαζύγιο τους δεν τους έχουμε δει πλάι πλάι ούτε σε εκδήλωση.

Ωστόσο, σε λίγο καιρό θα... διαβάστε αναλυτικά στο TV-24.gr