''Αν έρθει η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ θα με...'': Αποκαλυπτικός ο Γκουντάρας για τα επαγγελματικά του πλάνα

''Κανείς δεν μπορεί να κριθεί και να...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Αν έρθει η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ θα με...'': Αποκαλυπτικός ο Γκουντάρας για τα επαγγελματικά του πλάνα

Οι κάμερες της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» συνάντησαν τον Γρηγόρη Γκουντάρα μαζί με τη σύζυγό του Νάταλι Κάκκαβα και όπως είναι φυσικό οι ερωτήσεις σχετικά με το επαγγελματικό του μέλλον, όπως και για τη Φαίη Σκορδά έπεσαν βροχή. Μάλιστα για την τελευταία κλήθηκε και να σχολιάσει τα σενάρια που τη θέλουν μετά τη λήξη του συμβολαίου της να έρχεται στο ΣΚΑΙ, με σκοπό να γίνει η βασίλισσα της πρωινής ζώνης του καναλιού.

Το ζήτημα για τη μετακόμιση της παρουσιάστριας φαίνεται να έχει εξελιχθεί σε θρίλερ τα τελευταία εικοσιτετράωρα και σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας εκπομπής ενώ είχε προτάσεις και από το STAR αλλά και από πολλά άλλα κανάλια που τη διεκδικούν εκείνη φάινεται να έχει υπογράψει ήδη με το κανάλι του Φαλήρου αφού της πρότειναν μια τηλεοπτική ζώνη στην οποία δε θα μπορούσε να αντισταθεί.

Τι δήλωσε ο Γκουντάρας για τον ενδεχόμενο ερχομό της Φαίης στο ΣΚΑΙ και τα επαγγελματικά του σχέδια

«Αισθανόμαστε ωραία γιατί οδεύουμε προς το τέλος, είμαστε υγιείς, μας περιμένουν τα παιδάκια μας, να πάμε κάπου να ξεκουραστούμε όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την οικογένειά του.

Όταν ρωτήθηκε για την Φαίη Σκορδά και το ενδεχόμενο να την δούμε στον ΣΚΑΪ, απάντησε ως εξής: «Αν έρθει η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ θα με βρει εδώ; 15 Ιουλίου λήγει το συμβόλαιό μας με τον ΣΚΑΪ».

Κλείνοντας τον απολογισμό του δήλωσε:

«Κανείς δεν μπορεί να κριθεί και να βγει ένα συμπέρασμα όταν κάτι είναι ολοκαίνουριο και τελειώνει. Θέλει να σου πω πόσοι έκαναν μετά καριέρα και την πρώτη και την δεύτερη και την τρίτη χρονιά δεν πήγαιναν καλά; Είναι πολλά τα ονόματα».

Της είχε στείλει και μήνυμα μέσα από την εκπομπή του

Δεν είναι πρώτη φορά που ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μιλά για την Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της, ωστόσο αφορμή του σχολιασμού του το μεσημέρι του Σαββάτου στον αέρα του Όλα Γκουντ, ήταν το τηλεοπτικό μέλλον της, το οποίο συζητιέται από όλους σχεδόν το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής δεν δίστασε να απευθυνθεί απευθείας στην όμορφη παρουσιάστρια στέλνοντας της ένα μήνυμα όλο νόημα!

«Θέλω να πω με αγάπη στη Φαίη πως αυτό που κάνει είναι το πιο κρίσιμο βήμα στην καριέρα της. Είναι η πρώτη φορά που κάνει μεταγραφή μόνη της. Μονάδα. Ενώ είναι σχετικά εύκολο να πεις ότι φεύγω από έναν σταθμό και να σταματήσεις μια συνεργασία όταν τα δεδομένα και οι συνθήκες δεν είναι αυτά που θέλεις, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να επιλέξεις τον επόμενο σταθμό που θα εργαστείς έτσι ώστε να μπορέσεις να ανθίσεις και να είσαι σε ένα περιβάλλον που θα σε ευνοεί και θα αισθάνεσαι όμορφα.

Αυτό νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο κομμάτι και εδώ πρέπει να προσέξει πάρα πολύ γιατί ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ πιεσμένη, όπως επίσης ξέρω πολύ καλά ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει. Την καταλαβαίνω να μην έχει αποφασίσει γιατί σε αυτό το σταυροδρόμι της καριέρας της, που έχω την αίσθηση πως είναι το μεγαλύτερο, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική και επιφυλακτική με αυτά που ακούει.

Θα ακούσει πολλά γιατί σαφώς και την θέλουν δύο και τρεις σταθμοί αλλά η ίδια πρέπει με την εμπειρία τόσων ετών να τα σταθμίσει και να δει ποια είναι τα πραγματικά χαρακτηριστικά που θα της δημιουργήσουν το πεδίο ώστε να λειτουργήσει σωστά και έτσι όπως μόνο αυτή ξέρει. Αυτό έχω να της πω με αγάπη».

«Φαίη, επίσης, να σου πω μην μείνεις στα παχιά λόγια… Άστο» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο τέλος.