«Αυτός χτύπησε θεατή, αυτός πέταξε την...» - Σάλος με τις κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Τσιτσιπά

Ο Έλληνας τενίστας τον κατηγόρησε για bullying και εκείνος τον "έδωσε" στεγνά

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αυτός χτύπησε θεατή, αυτός πέταξε την...» - Σάλος με τις κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Τσιτσιπά

Χαμός επικράτησε με τον Στέφανο Τσιτσιπά, που πρόσφατα νευρίασε και εγκατέλειψε το γήπεδο έξαλλος, όταν μετά την ήττα του σε αγώνα από τον Νικ Κύργιο στο Wimbledon, ο Έλληνας τενίστας τον κατηγόρησε για bullying στην συνέντευξη τύπου που έδωσε και εκείνος ανταπέδωσε με μία σωρεία κατηγοριών, ωστόσο κανείς ακόμη δεν έχει αντιληφθεί ποιος έχει τελικά δίκιο σε αυτή την υπόθεση.

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά και του Κύργιο για το συμβάν

«Σημάδεψα τον αντίπαλό μου, αλλά αστόχησα. Πρέπει να σταματήσει όλο αυτό, δεν είναι εντάξει. Κάποιος πρέπει να του μιλήσει. Υπάρχει οργή πίσω από αυτό, είναι σίγουρο. Δεν έχω συνηθίσει να παίζω έτσι, αλλά δεν γίνεται να είμαι σαν ρομπότ και να το αγνοήσω. Συνέβη τρεις, τέσσερις φορές. Μια φορά, το καταλαβαίνω. Αλλά όταν συμβαίνει τόσες φορές, σε εκνευρίζει.

Γιατί είσαι εκεί και κάνεις τη δουλειά σου και ακούς θόρυβο από την άλλη πλευρά χωρίς κανέναν λόγο. Είναι ένα συνεχές bullying αυτό που κάνει. Κάνει bullying στους αντιπάλους του. Πρέπει να ήταν νταής στο σχολείο του και εμένα δεν μου αρέσουν αυτοί οι τύποι. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που υποβιβάζουν έτσι άλλους ανθρώπους. Έχει κάποια καλά στοιχεία στον χαρακτήρα του, αλλά έχει και μια κακή πλευρά, η οποία μπορεί να κάνει κακό στους ανθρώπους γύρω του» είπε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Από την άλλη μεριά ο Νικ Κύργιος είπε πως «τσίρκο» έκανε το ματς ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κατηγορώντας τον ότι χτύπησε κάποιον στην κερκίδα.

«Δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω πώς του έκανα bullying. Αυτός πετούσε μπάλες σε μένα, αυτός χτύπησε θεατή, αυτό πέταξε την μπάλα έξω από το γήπεδο. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Με εξαίρεση το ότι πήγα μερικές φορές στον umpire, δεν έκανα τίποτα ασεβές προς τον Στέφανο σήμερα. Δεν πετούσα εγώ τις μπάλες.

Δεν ξέρω τι να πω. Κι εγώ θα ήμουν στεναχωρημένος αν έχανα από κάποιον δύο εβδομάδες σερί. Μάλλον θα πρέπει πρώτα να βρει τρόπο να με νικήσει μια-δύο φορές και μετά να πάει σε αυτό. Απορώ γιατί έμεινε στο court. Ξέρω ότι αν είχαν αντιστραφεί οι ρόλοι, εγώ θα είχα αποβληθεί».

«Θα πρέπει να φυτεύουν δέντρα για την σίτιση των...» - Θύελλα αντιδράσεων με την νέα ανάρτηση του

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας τενίστας, προκαλεί με τις αναρτήσεις που κάνει και ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων στο "διάβα" του. «Ξαναχτύπησε» λοιπόν στο Twitter και για μία ακόμη φορά προκάλεσε με τη δήλωσή του, όταν για άγνωστο λόγο και αφορμή θέλησε να αναφερθεί στους άστεγους και το πρόβλημα της παγκόσμιας πείνας, δίνοντας κάποιες συμβουλές στους ανώτερους της κοινωνίας.

«Οι πόλεις και οι δήμοι θα πρέπει να φυτεύουν οπωροφόρα δέντρα σε δημόσιους χώρους για να βοηθήσουν στη σίτιση των άστεγων στους δρόμους» έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, και όπως ήταν επόμενο βρέθηκε στο επίκεντρο των σχολίων από Έλληνες και ξένους ακολούθους, οι οποίοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς ήθελε να πει ο...ποιητής!

Θύελλα αντιδράσεων με την νέα ανάρτηση του Τσιτσιπά