"Πονοκέφαλος" στο Mega - Τα επικρατέστερα ονόματα για την αντικατάσταση της Πετρουτσέλι

Αναζητούν ένα άτομο για να δέσει αρμονικά με την υπόλοιπη ομάδα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Το μεσημέρι της Κυριακής 3/7, η έμπειρη τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία είναι μία από τις πιο ειλικρινείς τηλεοπτικές παρουσίες μιας και πάντα μιλά καθαρά χωρίς περιστροφές και τοποθετείται σε πολλά "έξω από τα δόντια", μέσα από το Όλα Γκουντ, μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον πολλών εκπομπών και ατόμων, μεταξύ άλλων και της εκπομπής Mega Καλημέρα.

Η αποκάλυψη για το Mega Καλημέρα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της, τα δοκιμαστικά έχουν ήδη ξεκινήσει και είναι εξονυχιστικά προκειμένου να προκύψει η ομάδα με την καλύτερη χημεία στο «γυαλί». Με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι να αποχωρεί, αναζητείται ένα πρόσωπο που να είναι εξίσου καλό αλλά να ταιριάξει και με την υπόλοιπη ομάδα. Μέχρι στιγμής τρία είναι τα επικρατέστερα ονόματα όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Τα επικρατέστερα ονόματα για την αντικατάσταση της Πετρουτσέλι

«Η Φλορίντα θα μου λείψει. Είναι η κοπέλα που με τον αυθορμητισμό της με κάνει το πρωί που πίνω τον καφέ μου να χαμογελάω. Έχουν γίνει καλά δοκιμαστικά, είναι πολλά πρόσωπα που έχουν περάσει. Στην τελική φάση των δοκιμαστικών είναι η Μαριάννα Γεωργαντή, η Άννα Ζηρδέλη και η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Όλες ήταν πολύ καλές, ένα μικρό προβάδισμα έχει η Άννα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Το όνομά τους δεν θα μπει σε δικό μου γραπτό"

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι εμφανίστηκε στις 28/6 και μίλησε για την Φαίη Σκορδά, το Big Brother αλλά και τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια.

Για το αν φεύγει από τον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά: Με το ένα πόδι φεύγει, με το άλλο πόδι μένει.

Για το πώς πέρασε στο Big Brother: Πολύ ωραία πέρασα. Καθόμουν στην καρέκλα σταυροπόδι, σταθερά ψύχραιμη. Δόξα τω Θεώ όλα καλά πήγαν.

Για το αν έχει κλείσει τηλεοπτική δουλειά την επόμενη σεζόν: Έχω αποφασίσει να εργαστώ στην τηλεόραση. Νομίζω έχω βρει το εργασιακό περιβάλλον. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω Σαββατοκύριακο. Μέχρι τις 17 Ιουλίου θα είμαι εδώ.

Για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα: Ό,τι και να του πεις σου λέει «Δίπλα σου». Πέρασα πάρα πολύ καλά. Είδα και ένα ζευγάρι που εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω. Εγώ αυτό το τόσο ζευγάρι δεν μπορώ να γίνω. Και πολύ καλά δίπλα μου ο Δημήτρης. Ο Σταρόβας είναι αποκάλυψη.

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους βλέπω στην τηλεόραση, σε εκπομπές που δεν θέλω να μπαίνουν μέσα στο σπίτι μου και υπάρχουν και άνθρωποι για τους οποίους δεν θα γράψω ποτέ. Το όνομά τους δεν θα μπει σε δικό μου γραπτό. Είναι δύο τρεις αυτή τη στιγμή ενεργοί στην τηλεόραση.