''Πιστεύω ότι μόλις τον δω μπορεί και να..'': Δεν αντέχει μακριά από τον Σχίζα η Παναγιώταρου

Όσα αποκάλυψε για τη σχέση τους και την επάνοδό του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Πιστεύω ότι μόλις τον δω μπορεί και να..'': Δεν αντέχει μακριά από τον Σχίζα η Παναγιώταρου

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» πέτυχε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε βραδινή της έξοδο το Σάββατο 2/7 και φυσικά τη συζήτηση δε θα μπορούσε να μη μονοπωλήσει η σχέση της με τον παίκτη του Survivor 5, Στάθη Σχίζα. Μια ανάσα πριν τον τελικό του μεγάλου παιχνιδιού και την επάνοδό του στη σελίδα το μοντέλο - επιχειρηματίας αποκαλύπτει το ποια θα είναι η πιθανή της αντίδραση όταν τον δει, αλλά και άγνωστες λεπτομέρειες σχετικά με τη γνωριμία τους.

Η Παναγιώταρου δεν παραλείπει όλο αυτό το διάστημα που ο σύντροφός της βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο να κάνει τρυφερά post αλλά και δηλώσεις για τον ίδιο, αποδεικνύοντας ότι παρά την πολύμηνη απόσταση ο έρωτάς τους καλά κρατεί. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα με αφορμή τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας, η ίδια έκανα μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για να του δώσει κουράγιο, έστω και από μακριά.

Οι λεπτομέρειες για τη γνωριμία τους και η πιθανή της αντίδραση όταν τον ξανασυναντήσει

Μίλησε αρχικά για το χαρακτήρα του συντρόφου της αλλά και για τη γνωριμία τους:

«Ο Στάθης είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Επειδή είναι πολύ εσωστρεφής, δε μιλά πολύ για τον εαυτό του, δε λέει πράγματα που έχει κάνει και που έχει περάσει… Τον Στάθη τον γνώριζα πολλά χρόνια, τον γνώρισα από μια κοινή μας φίλη και από την αρχή μου άρεσε.

Μετά ήμασταν και οι δυο σε μια άλλη κατάσταση, εγώ παντρεύτηκα, εκείνος είχε μια άλλη σχέση… Αλλά η ζωή τα έφερε έτσι που οι δρόμοι μας ξανασυναντήθηκαν. Ο Στάθης είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον από πριν αλλά επειδή ήμουν σε άλλη κατάσταση δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι. Στην πορεία όμως επειδή με διεκδίκησε και μου αρέσει να βλέπω άντρες που διεκδικούν τις γυναίκες, το εκτίμησα πολύ».

Τέλος για την αντίδρασή της μόλις τον δει είπε:

«Είμαστε μαζί 1.5 χρόνο. Τα παιδιά που έχουν βγει από το παιχνίδι μου λένε ότι τους μίλαγε συνέχεια για μένα. Με συγκινεί αυτό…. Εννοείται ότι θέλω να είναι ο νικητής… Πιστεύω ότι μπορεί και να κλάψω λίγο μόλις τον δω».

Οι αποκαλύψεις της για το ενδεχόμενο γάμου τους

Στα φετινά Mad Video Music Awards παρευρέθηκαν πολλοί celebrities οι οποίοι με χαρά φωτογραφήθηκαν και μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες για το ευχάριστο μουσικό γεγονός. Εκεί βρέθηκε και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και το πότε θα κάνει το επόμενο βήμα με τον Στάθη Σχίζα.

«Δεν ξέρω αν θα δούμε πρόταση γάμου όταν επιστρέψει ο Στάθης, δεν μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό του», ανέφερε αρχικά η επιχειρηματίας και συνέχισε πως: «Ο Στάθης είναι ο άνθρωπος που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει δίπλα της».

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της αρκέστηκε να πει ότι «έχει χάσει επεισόδια» και πως «δεν ξέρει ακριβώς τι γίνεται».