Survivor 5: Η άκρως τρυφερή ανάρτηση της Παναγιώταρου για τον τραυματισμό του Σχίζα

«Γλυκάκι μου! περαστικά σου!»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η άκρως τρυφερή ανάρτηση της Παναγιώταρου για τον τραυματισμό του Σχίζα

Πλέον το φετινό Survivor 5 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του. Ωστόσο από την πρώτη κιόλας στιγμή που ο Στάθης Σχίζας μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν δίστασε να τον υποστηρίξει δημόσια.

Όπως είναι λογικό η ίδια περιμένει πως και πως να επιστρέψει ο αγαπημένος της καθώς πλέον δεν κρύβει το γεγονός πως είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του. Έτσι λοιπόν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο (30/6) είδαμε τον Στάθη Σχίζα να τραυματίζεται (δείτε αναλυτικά τι συνέβη).

Από την άλλη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν δίστασε να κάνει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργή μιας και έγραψε χαρακτηριστικά: «Γλυκάκι μου! περαστικά σου!».

Η τρυφερή ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα

''Μετά το Survivor περιμένω τις πιο προσωπικές μας στιγμές''

Στην εκπομπή «Love it» μίλησε την Πέμπτη 30/6 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που αναφέρθηκε και στον σύντροφό της Στάθη Σχίζα με πολύ τρυφερά λόγια, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις προσωπικές τους στιγμές που θα ζήσουν μετά το παιχνίδι. Το ζευγάρι είναι πλέον επίσημα μαζί και ειδικά η Παναγιώταρου, που είναι στον έξω κόσμο κάνει πολύ συχνά δηλώσεις και αναρτήσεις αγάπης για τον καλό της, που δίνει τη μάχη για την πρώτη θέση στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.

Χθες μάλιστα μετά την εξομολόγηση του Στάθη Σχίζα στο συμβούλιο σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρα του, που αποκάλυψε ότι έχει 95% αναπηρία σε σημείο μάλιστα που να μην τους αναγνωρίζει, η Παναγιώταρου έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για να του δώσει δύναμη και να εξυμνήσει τα ψυχικά του αποθέματα.

«Θαυμάζω τον Στάθη γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολλά και παρόλο που έχει πολλές δυσκολίες στη ζωή του, πολλές φορές βάζει μπροστά τα προβλήματα των άλλων και αφήνει πίσω τα προβλήματά του. Είναι εκεί πάντα για όλους μας», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι άνθρωπος των υλικών αγαθών καθόλου. Δεν μου είχε πει ποτέ ότι θέλει να πάρει σπίτι ή ακριβό αυτοκίνητο», είπε για τον σύντροφό της.

Όσο για το τέλος του Survivor, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε: «Αν καταφέρει να φτάσει στον τελικό, εννοείται θα είμαι εκεί δίπλα του και θα τον στηρίξω. Μετά το παιχνίδι περιμένω τις πιο προσωπικές μας στιγμές, θέλω να πάει καλά στο Survivor και μετά θα πάμε και διακοπές», είπε για τον σύντροφό της, Στάθη Σχίζα.