Survivor 5: Ο Στάθης πηγαίνει στο νοσοκομείο

Τι συνέβη;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Στάθης πηγαίνει στο νοσοκομείο

Στο σημερινό 30/6 αγώνισμα Survivor 5 όλοι οι παίκτες έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους ακόμα περισσότερο. Ο Στάθης, που χρειαζόταν τη νίκη, για να αποφύγει να βγει υποψήφιος και αντιμέτωπος με τη φίλη του Σταυρούλα, μάλλον υπερέβαλε και κατέληξε να έχει ένα ατύχημα.

Απ' ότι φαίνεται, δεν ήταν μηδαμινής αξίας μιας και τον πήραν με το φορείο προκειμένου να διακομιστεί στο νοσοκομείο του Αγίου Δομίνικου και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Όλοι οι παίκτες έτρεξαν γρήγορα κοντά του με τον Άρη και τη Σταυρούλα να τον υποβαστάζουν έως το ασθενοφόρο.

Το ατύχημα του Στάθη στο Survivor 5

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση του Survivor 5

Λίγο πριν το μεγάλο τελικό και μετά τη αποχώρηση του Νίκου Γιάννη, ο Άρης Σοϊλέδης κέρδισε για μία ακόμη φορά την ασυλία στο 29/6 αγώνισμα και έτσι ασφάλισε για ακόμη μια ημέρα την παραμονή του στο Survivor 5. Οι παίκτες λοιπόν, συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και ξεκίνησε η ψηφοφορία.

Η πλειοψηφία έβγαλε στον τάκο, τη Σταυρούλα, όπως σας είχαμε αποκαλύψει ήδη , αφού πήρε 3 από τις 5 ψήφους. Τώρα περιμένει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση με τον οποίο θα συναγωνιστεί στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Απόψε στο Survivor 5 θα αγωνιστούν για την δεύτερη ατομική ασυλία, η οποία θα κρίνει ποιοι θα είναι οι τελικοί 2 παίκτες που θα κινδυνεύσουν με αποχώρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, ο παίκτης αυτός θα είναι ο Στάθης Σχίζας, ενώ ήδη σας έχουμε αποκαλύψεις ποιος κερδίζει την ασυλία.