Survivor 5: «Ο λόγος που θα παλέψω...» - Ο Στάθης θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να κερδίσει την ασυλία

Δε πρέπει να βγει στον τάκο με τη φίλη του

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Ο λόγος που θα παλέψω...» - Ο Στάθης θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να κερδίσει την ασυλία

Τα πράγματα ολοένα και δυσκολεύουν και όλοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την ασυλία για να μη βγουν στον τάκο. Η Σταυρούλα, ούσα ήδη υποψήφια, ελπίζει να τα καταφέρει για να σώσει το Στάθη, αν δε μπορέσει ο ίδιος να σώσει τον εαυτό του.

«Είναι η πιο σημαντική ασυλία. Ο λόγος που θα παλέψω είναι για να μείνω αλλά και για να μην βγω αντιμέτωπος στο τάκο με μια φίλη μου», είπε ο Στάθης

«Δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να κερδίσει ο Στάθης ή η Σταυρούλα και να αναγκαστούμε να ψηφίσουμε μεταξύ της τριάδας», σχολίασε, από την άλλη, η Ασημίνα στις κάμερες.

Ο Στάθης δε θέλει να βγει αντιμέτωπος με τη φίλη του στο Survivor 5

«Η Σταυρούλα είναι η πιο νωπή...»

το αποψινό 30/6 επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε με το σχολιασμό της υποψηφιότητας της Σταυρούλας στο χθεσινό συμβούλιο. Η ίδια είπε πως το περίμενε, όχι πως αυτό την ηρεμεί.

Ο Άρης εξήγησε τους λόγους του καθώς η Σταυρούλα είναι πολύ καλή αγωνιστικά και θα μπορούσε να κερδίσει ασυλία. Αν δεν ψήφιζαν εκείνη, θα ψήφιζαν το Στάθη. Το ίδιο παραδέχτηκε και η Μαίη πως ψήφισαν στρατηγικά.

Από την άλλη, η Σταυρούλα είχε το δικό της παράπονο, που εξέφρασε στον φίλο της, το Στάθη, που είναι ο μόνος πια που κάνει παρέα: «Ο καθένας έχει περάσει τις δικές του δυσκολίες, κουβαλάει το δικό του σταυρό. Έχεις περάσει τόσες δυσκολίες και αντί να γίνεσαι καλύτερος, μένεις ίδιος»

«Η Σταυρούλα είναι η πιο νωπή στο κοινό. θεωρώ θα την στηρίξουνε ξανά», πιστεύει ο Στάθης.