«Καλό ταξίδι Ντένη μου...» - Έτσι αποχαιρέτησε την Κώνστα ο δημιουργός της σειράς Δύο Ξένοι Δημήτρης Αποστόλου

«Θα πούνε ότι είναι μεγάλη απώλεια η φυγή σου..»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Καλό ταξίδι Ντένη μου...» - Έτσι αποχαιρέτησε την Κώνστα ο δημιουργός της σειράς Δύο Ξένοι Δημήτρης Αποστόλου

Η είδηση του θανάτου της Ντίνας Κώνστα, έχει βυθίσει στο πένθος όλη τη χώρα από το απόγευμα της Κυριακής 3/7 όπου και έγινε γνωστό, το λυπηρό αυτό συμβάν, καθώς είναι τεράστια απώλεια για τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο.

Διάφοροι συνάδελφοι και το κοινό της τεράστιας ηθοποιού, κατακλίζουν τα social media, με τις αναρτήσεις τους για εκείνη, όπως και ο ο Δημήτρης Αποστόλου, ο δημιουργός της σειράς Δύο Ξένοι, όπου εκεί την αποθέωσε κυριολεκτικά ο κόσμος για τον ρόλο της, που με μία συγκινητική φωτογραφία αποχαιρέτησε την αγαπημένη ηθοποιό.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αποστόλου για την Κώνστα

«Καλό ταξίδι Ντινα μου, Ντενη μου , Γιολάντα μου...Σ αγαπήσαμε μ όλα τα "πρόσωπα" σου.. Μας πήρες από το χέρι και δραπετεύσαμε μαζί σου εκεί που δεν μας πήγε ποτέ κανείς... Εκεί που η αλήθεια δεν λεγόταν τρέλα ακρότητα σουρεαλισμός όπως μας μάθανε να την λέμε εδώ..

Λένε ότι η υποκριτική δίνει ευκαιρία να κρυφτείς πίσω από ένα πρόσωπο και να γίνεις κάποιος άλλος.. Λάθος.. Κι αυτό το πρόσωπο δικό σου ήταν.. απλά το δείξεις εκεί και όταν έπρεπε.. Πάντα είχες σωστό κριτήριο..

Ποτέ δεν έκανες κάτι άστοχο και εκτός καιρού.. Πίσω από το εύκολο γέλιο που μας χάρισες κρυβόταν για όσους κατάλαβαν και νοιώθανε μια δύσκολη βαθιά εξομολόγηση που δεν τολμήσαμε να κάνουμε οι υπόλοιποι...

Θα πούνε ότι θα μείνεις μέσα από τους ρόλους σου. Μέσα από τη συνέπεια σου σαν καλλιτέχνης και σκεπτόμενος άνθρωπος... θα πούνε ότι είναι μεγάλη απώλεια η φυγή σου.. Θα πούνε τόσα που θα μοιάζουν πολύ με όσα είθισται σε τέτοιες στιγμές για ανθρώπους της αξίας σου

Εγώ θα σου πω ότι μπήκες στη μικρή ομάδα των αναντικατάστατων... ξεκουράσου Ντίνα μου Ντενη μου Γιολάντα μου.. Το αξίζεις περισσότερο από όλους..», έγραψε ο Δημήτρης Αποστόλου.

 Έτσι αποχαιρέτησε την Κώνστα δημιουργός της σειράς Δύο Ξένοι Δημήτρης Αποστόλου

«Το καθαρό βλέμμα, το τσιγάρο στο χέρι, καλό ταξίδι...»

Η Εβελίνα Παπούλια, με την οποία πρωταγωνιστούσαν στην αξέχαστη σειρά Δύο Ξένοι, ήταν από τις πρώτες που αποχαιρέτησε τη μεγάλη ηθοποιό, και τα λόγια της συγκινούν!

«Καλό ταξίδι Ντίνα μου ! Για εμένα αυτή η φωτογραφία είσαι εσυ!! Το καθαρό βλέμμα το τσιγάρο στο χέρι το καυστικό χιούμορ την ντόμπρα προσωπικότητα! Σ αγαπώ!!! Καλό ταξίδι όμορφη…. Με έμαθες τόσα πολλά! Σε ευχαριστώ!», έγραψε στο instagram η Εβελίνα Παπούλια.

 Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση της Παπούλια για την Ντίνα Κώνστα