«Το μεγαλύτερό μου λάθος ήταν όταν την ψήφισα!» - Ο Μαρτίκας "λιώνει" στην κυριολεξία για την Βρισηίδα

Ερωτευμένος ο προφεσόρ;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Το μεγαλύτερό μου λάθος ήταν όταν την ψήφισα!» - Ο Μαρτίκας

Ο προφεσόρ του Survivor, τον οποίο λάτρεψε το κοινό για τις επικές ατάκες και τα σχέδιά του, βρέθηκε καλεσμένος την Κυριακή 3/7 στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», και μίλησε για όλους και για όλα! Ο λόγος φυσικά για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος επέστρεψε και δεν έχασε στιγμή μιας και πήγε διακοπές με την αγαπημένη του Βρισηίδα, για την οποία και μίλησε εκτενώς με τρυφερά λόγια.

Όσα ανέφερε ο Μαρτίκας για τη Βρισηίδα

Φυσικά πρωτεύων θέμα στη συζήτηση αυτή ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου, για την οποία όποτε μιλά λάμπει το πρόσωπό του από ευτυχία. Ο Σπύρος έπλεξε το εγκώμιο της Βρισηίδας λέγοντας πόσο πολύ τη θαυμάζει γι’ αυτό που είναι, ενώ παραδέχτηκε πως το μεγαλύτερο λάθος που έκανε ήταν όταν την ψήφισε, και τότε μάλιστα ήταν που αποχώρησε κιόλας.

«Της πήρα 10 barbie και είναι...»

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου συζητήθηκαν πολύ μέσα στο Survivor 5 και συνεχίζουν να συζητιούνται και τώρα που βρίσκονται εκτός. Μπορεί προς το τέλος της συμμετοχής τους στο παιχνίδι να είχαν τσακωθεί άσχημα, ωστόσο, μετά την αποχώρηση τους τα βρήκαν και πλέον είναι και επίσημα ζευγάρι.

Παρόλα αυτά, τα αρνητικά σχόλια για τη σχέση τους δεν έχουν τέλος. Κάτω από αναρτήσεις, διάφοροι χρήστες του Instagram μιλούν άσχημα για το μοντέλο λόγω της "παιδικής" συμπεριφοράς της. Ο Σπύρος Μαρτίκας όμως δεν την αφήνει απροστάτευτη και απάντησε σε ορισμένα άσχημα σχόλια με τον πιο επικό τρόπο.

«Αρχηγέ άσε τη Βρισηίδα, κάνει σαν 10χρονο που δε της πήραν την καινούργια barbie» έγραψε ένας, με τον φαρμακοποιό να απαντά, «Της πήρα 10 barbie και είναι πολύ ήρεμη τώρα, σε ευχαριστώ για τη συμβουλή, το κανόνισα».

Ένα άλλο σχόλιο ανέφερε, «Σε τέτοια ηλικία μια σχέση με μια τόσο ανώριμη κοπέλα είναι χάσιμο χρόνου αν δεν είναι fake η σχέση. Στην αρχή 3-4 μήνες έρωτας και μετά θα ξαναβλέπεις ένα κορίτσι κακομαθημένο κοριτσάκι που θα σε παρατήσει για τον επόμενο που θα βαρεθεί» και λίγο μετά ήρθε η απάντηση «Σ’ ευχαριστώ αγαπημένη μου για τη συμβουλή σου» έγραψε.

Η απάντηση του Μαρτίκα σε σχόλια που κράζουν την Βρισηίδα