«Δεν είμαστε οι ρόλοι που παίζουμε, το γεγονός ότι μπορεί να...» - "Καταπέλτης" ο Λεωνίδας Κακούρης

Λίγο πριν το τέλος των Άγριων Μελισσών

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν είμαστε οι ρόλοι που παίζουμε, το γεγονός ότι μπορεί να...» -

Μία άκρως αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη στην κάμερα του Όλα Γκουντ παραχώρησε ο Λεωνίδας Κακούρης, λίγες μόνο μέρες πριν το φινάλε των Άγριων Μελισσών, και αναφέρθηκε τόσο στη νέα του δουλειά, μίλησε όμως και για τον ρόλο του ως Δούκας, για την οικογένειά του, αλλά και την κατάθλιψη που πέρασε.

Η εξομολόγηση του Λεωνίδα Κακούρη

Ο ρόλος του στην παράσταση είναι αρκετά διαφορετικός σε σχέση με αυτόν του Δούκα, με τον Λεωνίδα Κακούρη να αναφέρει: «Δεν είμαστε οι ρόλοι που παίζουμε, που ενσαρκώνουμε. Το γεγονός ότι μπορεί να τους ενσαρκώνουμε καλά, σημαίνει ότι είμαστε καλοί ηθοποιοί.

Ένας καλός ηθοποιός μπορεί να ενσαρκώσει έναν ρόλο με φωτεινές και σκοτεινές αποχρώσεις εξίσου καλά», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

«Στην αρχή είχα αντιρρήσεις, αρνιόμουν...»

Μετά τον αποχαιρετισμό τους από τη σειρά, αλλά και τις φήμες που προδίδουν το τέλος του, ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όταν του έκαναν πρόταση να παίξει τον Δούκα, ο ίδιος αρνήθηκε αρχικά, κάτι που αποκαλύπτει για πρώτη φορά!

«Στην αρχή είχα αντιρρήσεις να παίξω τον Δούκα. Αρνιόμουν. Μάλιστα, έγινε μια προσπάθεια να μπορέσουν να με πείσουν και άλλη μια προσπάθεια από μένα να τους πείσω «μα, όχι». Αλλά… δεν είχα δίκιο», ανέφερε ο Λεωνίδας Κακούρης.