«Όποτε πρέπει να είμαι δεξιά στη μαρκίζα θα είμαι δεξιά!» - Οι όλο νόημα δηλώσεις του Αλέκου Ζαζόπουλου για την πορεία του

«Καμιά φορά το παίζω χαζός, κάνω ότι δεν...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Όποτε πρέπει να είμαι δεξιά στη μαρκίζα θα είμαι δεξιά!»  - Οι όλο νόημα δηλώσεις του Αλέκου Ζαζόπουλου για την πορεία του

Εκτός από την αποκαλυπτική συνέντευξη του Λεωνίδα Κακούρη την Κυριακή 3/7, στο Όλα Γκουντ είδαμε και δηλώσεις του πολύ αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή Αλέκου Ζαζόπουλου!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε λοιπόν ο γνωστός καλλιτέχνης, και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση καθώς έχασε πάρα πολλά κιλά, μίλησε για τον γάμο του και βεβαίως για το αιώνιο πρόβλημα πολλών συναδέλφων του...τη μαρκίζα!

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Ζαζόπουλου

«Ήμουν κοντά στα 130 κιλά και έχασα 40 κιλά. Με τη σύζυγο μου δουλεύαμε μαζί σε ένα μαγαζί, χρόνια πίσω, αλλά ποτέ δεν είχε περάσει από το μυαλό μου πως κάποια στιγμή θα είμαστε μαζί . Όχι να παντρευτούμε, ούτε σαν ζευγάρι, αλλά ήρθε και έδεσε. Είναι 20 χρόνια μικρότερη μου και δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου ότι θα κάνω κάτι μαζί της».

«Ο πατέρας και η μάνα μου δεν ήθελαν να γίνω τραγουδιστής. Ήθελαν να σπουδάσω οτιδήποτε, για να έχω κάτι σίγουρο στα χέρια μου και σπούδασα στη Γεωπονική σχολή. Βέβαια δεν ασχολήθηκα ποτέ αλλά τώρα φυτεύω καμιά ντομάτα και το παίζω κηπουρός. Ουσιαστικά πέρασα στο Πανεπιστήμιο για να φύγω από την Πτολεμαϊδα, να βρεθώ στη Θεσσαλονίκη και να αρχίσω να τραγουδάω. Το τραγούδι «Στην υγειά της αχάριστης» με καθιέρωσε στον χώρο και έμαθαν ότι αυτός είναι ο Αλέκος Ζαζόπουλος».

«Καμιά φορά το παίζω χαζός, κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τίποτα και ότι δεν συμβαίνει κάτι. Τα ζυγίζω τα πράγματα και ότι μου κάνει το κρατάω ενώ ότι δεν μου κάνει το προσπερνάω».

«Όποτε πρέπει να είμαστε αριστερά στη μαρκίζα θα είμαι αριστερά, όποτε πρέπει να είμαι δεξιά στη μαρκίζα θα είμαι δεξιά. Έχω μάθει από παιδί να σέβομαι και για αυτό με σέβονται κιόλας. Υπήρχε μια συνεργασία που μου πρότειναν να κάνω και δεν την έκανα γιατί ήξερα ότι θα αντιμετωπίσω προβλήματα. Είδα την κακοτοπιά και έφυγα πριν πάω».

«Νόμιζαν ότι είχα αρρωστήσει εξαιτίας των πολλών κιλών...»

Σε μία σπάνια και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη είχε δώσει στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού και είχε μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει αλλά και την μεγάλη αλλαγή που σημείωσε στην εξωτερική του εμφάνιση χάνοντας περίπου 40 κιλά (δείτε επίσης την δίαιτα που ακολουθεί η Αγγελική Νικολούλη).

Έχετε νιώσει ποτέ να φτάνετε στον πάτο και να ξανά σηκώνεστε;

Έχω φτάσει πολλές φορές στον πάτο. Είναι πολλές οι στιγμές που είπα ότι θα τα παρατήσω, γιατί έβλεπα ότι προσπαθούσα και δεν υπήρχε ανταπόκριση σε αυτό που κάνω. Ωστόσο δεν το έβαλα κάτω και συνέχισα.

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος σε μία σπάνια εξομολόγηση

Χάσατε παρά πολλά κιλά. Πείτε μου τι σας οδήγησε σε αυτήν την απόφαση και πώς το καταφέρατε;

Πολλοί νόμιζαν ότι είχα αρρωστήσει εξαιτίας των πολλών κιλών που έχασα. Έδιωξα από πάνω μου 40 κιλά. Όλο αυτό ξεκίνησε όταν προσπάθησα να δέσω το κορδόνι στο παπούτσι μου και δεν μπορούσα. Πήρα λοιπόν την απόφαση και με διατροφή και γυμναστική τα κατάφερα.

Είχατε δεχτεί σχόλια για το βάρος σας, όταν ήσασταν παραπάνω κιλά;

Πολλές φορές έλεγαν «πολύ καλός τραγουδιστής αυτός, αλλά πολλά κιλά ρε παιδί μου». Προσπαθούσα να μην επηρεάζομαι, όσο ήταν δυνατόν. Τώρα που έχασα τα κιλά, δεν ξέρω τι θα βρούνε να πούνε.