Χριστίνα Κοντοβά: Η τρυφερή φωτογραφία της Ada με τον μπαμπά της ''έλιωσε'' το instagram

Από τις διακοπές τους στο Διακοφτό

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χριστίνα Κοντοβά: Η τρυφερή φωτογραφία της Ada με τον μπαμπά της ''έλιωσε'' το instagram

Την πιο όμορφη και γλυκιά περίοδο διανύουν η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης καθώς πλέον είναι οι γονείς της μικρής Ada και απολαμβάνουν πλήρως την νέα τους καθημερινότητα, ενώ πριν μερικές μέρες έγινε και η βάφτισή της. Μάλιστα βρήκαν το χρόνο να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης στο Διακοφτό Αχαίας από όπου η Κοντοβά ανέβασε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο μπαμπάς και κόρης, που έκανε τους πάντες να ''λιώσουν''.

Υπενθυμίζουμε πως στην όμορφη βάπτιση της μικρής Ada, νονά ήταν η καλή φίλη της Κοντοβά και παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μετά τη λήξη του μυστηρίου έκανε και μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για αυτή την ιδιαίτερη μέρα, που καθυστέρησε λίγο να έρθει, αφού η πρώτη ημερομηνία ακυρώθηκε λόγω της νόσησης της Χρηστίδου από covid 19.

Η νέα ανάρτηση της Κοντοβά με τον Καλημέρη και τη μικρή Ada

Eίδαμε τον Τζώνη Καλημέρη με την κόρη τους, Ada σε μια τρυφερή φωτογραφία: «Μυστικό» έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά, καθώς η κόρη της φαίνεται να ψιθυρίζει στο αυτί του Τζώνη Καλημέρη.

Ο Καλημέρης με τη μικρή Ειντα

Θα υιοθετήσει και δεύτερο παιδάκι; Η απάντηση της Χριστίνας Κοντοβά και η αποκάλυψη

Η Χριστίνα Κοντοβά διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές με την κορούλα της. Το απόγευμα της Τρίτης 28/6 η Κοντοβά πραγματοποίησε κι ένα Q&A, προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις απορίες των follower της.

Μεταξύ άλλων, απάντησε για την ηλικία της, αποκαλύπτοντας πως σε δύο μήνες κλείνει τα 44 ενώ για το ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένειά της, η Χριστίνα Κοντοβά απάντησε: «Αφήνω ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, αλλά αυτή την στιγμή ζω αυτό που βλέπετε».

undefined