Το έβαλε στην πινακοθήκη και την κοίταζαν όλοι - Η νέα εκρηκτική εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη με μίνι φόρεμα

Μόνο εκείνη μπορεί να υποστηρίξει αυτό το look

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το έβαλε στην πινακοθήκη και την κοίταζαν όλοι - Η νέα εκρηκτική εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη με μίνι φόρεμα

Η Μαρίνα Πατούλη τους τελευταίους μήνες, περνάει το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς της στη Μύκονο, καθώς άνοιξε το μαγαζί της. Κάπως έτσι, τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη του νησιού, με ένα outfit που θα έκανε τους πάντες να στρέψουν τα βλέμματά τους προς εκείνη.

Η ίδια άλλωστε είναι γνωστή για το extra στιλ της, το οποίο έχει αποτυπωθεί άριστα και στο μαγαζί της, ενώ οι καθημερινές εμφανίσεις της στο Νησί των Ανέμων αποτελούν θέμα συζήτησης (δείτε τη εδώ ντυμένη στα λευκά έξω από το μαγαζί της).

Το look της Μαρίνας Πατούλη που μαγνήτισε τα βλέμματα

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου με αφορμή τα εγκαίνια μίας έκθεσης. Έτσι, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μίνι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ψηλά πέδιλα και με μία διαφάνεια γεμάτη με στρας.

Μαρίνα Πατούλη εμφάνιση πινακοθήκη

Τα μυστικά της Μαρίνας Πατούλη για να έχει κορμάρα στα 54

Η Μαρίνα Πατούλη μπορεί να είναι 54 ετών, ωστόσο, έχει ένα πολύ εντυπωσιακό σώμα και κυρίως πολύ ωραία πόδια. Για αυτό κιόλας μπορεί να φοράει άνετη κοντά σορτσάκια και να περπατάει στα στενά της Μυκόνου.

Τον τελευταίο καιρό, έχει αποφασίσει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μιας και μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, ξεκίνησε τη δική της συλλογή ρούχων, σε συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα, ο οποίος φημολογείται έντονα πως είναι σύντροφό της. Μάλιστα, πουλάει κομμάτια της συλλογής της στο κατάστημα που άνοιξε στο νησί των ανέμων.

Μπορεί λοιπόν να έχει ένα αυξημένο πρόγραμμα πλέον, ωστόσο, πάντα προσέχει την διατροφή της για να μην ξεφεύγει. Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από αρκετά χρόνια, η Μαρίνα Πατούλη είχε μιλήσει μεταξύ άλλων και για τα μυστικά της διατροφής της.

Όπως είχε εξηγήσει, δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αντιθέτως φροντίζει να τρώει σαλάτα με κάθε γεύμα της, ενώ τις περισσότερες μέρες λόγω και του φόρτου εργασίας προλαβαίνει να φάει μόνο μία φορά τη μέρα.

Την ίδια στιγμή βέβαια δηλώνει φαν της υγιεινής διατροφής!